Bebelușul care s-a născut dependent de droguri! Cum se manifestă

Ultima actualizare:
Clorissa Jones a renunțat la droguri pentru a-și ajuta copiii
Clorissa Jones a renunțat la droguri pentru a-și ajuta copiii

Un caz absolut șocant a ajuns în atenția presei internaționale. Este vorba despre un bebeluș care s-a născut cu o dependență de droguri, pentru că mama lui lua heroină în timpul sarcinii. Un videoclip cutremurător arată care sunt consecințele pe care le suferă copiii ai căror mame au fost dependente de droguri.

Bebelușului îi tremură picioarele incontrolabil. Mama lui a fost dependentă de heroină mulți ani la rând. În mod șocant, acesta nu este un caz rar. În ultimii zece ani, peste 130.000 de bebeluși s-au născut depdendenți de droguri, în Statele Unite ale Americii, potrivit metro.co.uk.

Copiii toxicomani sunt cei născuți din mame care au consumat substanțe interzise și droguri. Bebelușii se nasc cu un sindrom de abstinență neonatală, adică suferă de sevraj. Narcoticele pe care le-au consumat mamele lor fac parte din organismul copiiilor ca și cum ei ar fi fost consumatorii. De asemenea, există efecte pe termen lung în dezvoltarea lor.


    Clorissa Jones a renunțat la droguri pentru a-și ajuta copiiiFoto: captură video
Clorissa Jones a renunțat la droguri pentru a-și ajuta copiiiFoto: captură video

În filmulețul șocant este prezentat Braxton, bebelușul dependent de metadonă. Fratele lui mai mare s-a născut dependent de heroină. Mama celor doi copii, Clorissa Jones, a declarat că în timpul sarcinii cu primul copil își injecta heroină. Femeia a scăpat de dependență și încearcă să-și ajute copiii să scape la rândul lor. Braxton încă are dificultăți atunci când mănâncă, dar este unul dintre cei norocoși, pentru că mama lui face tot posibilul să îl ajute. Clorissa s-a înrolat într-un program pentru mamele dependente de droguri, care a ajutat-o să îi salveze viața copilului ei.

Un alt caz cutremurător este cel al lui Reanne Pederson, o mamă care și-a sufocat copilul din greșeală, în timp ce se droga. În ultimii cinci ani, peste 100 de copii au murit din cauza dependenței de droguri, o problemă pe care autoritățile ar putea să o rezolve ușor, dacă legile ar fi mai clare, iar populația mai educată. Urmăriți videoclipul integral aici.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net