Bilanț tragic în Italia: 627 de decese provocate de coronavirus, într-o singură zi!

Ultima actualizare:

    Bilanţul victimelor răpuse de COVID-19 crește de la o zi la alta în Italia Foto Gettyimages
Bilanţul victimelor răpuse de COVID-19 crește de la o zi la alta în Italia Foto Gettyimages

Italia este extrem de afectată de pandemia de coronavirus, înregistrând un nou bilanț tragic de decese din cauza infectărilor cu COVID-19.

La aproape o lună de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, în Italia au fost raportate 627 de decese doar în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai negru bilanț de până acum din peninsulă! Numărul total al deceselor a depășit pragul de 4.000.

Autoritățile italiene au anunțat vineri seară, 20 martie, că numărul total al deceselor este de 4.032, după creșterea cu 627 în numai 24 de ore. Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat în regiunea nordică Lombardia: 381.

Față de ieri, a crescut și numărul cazurilor noi de infectări: 5.986 de cazuri. Numărul total al celor bolnavi se ridică astfel la 47.021. Alte 2.655 de persoane se află la terapie intensivă, conform Digi 24.

În urma publicării bilanțului de joi, Italia depășise China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, deși virusul s-a răspândit din țara asiatică.

Miercuri, autoritățile de la Roma au furnizat de asemenea un număr mare de decese într-un interval de 24 de ore: 475 de morți. Pâna la transmiterea bilanțului negru de vineri, acesta era cel mai grav record din Italia.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net