Bill și Melinda Gates nu aveau contract prenupțial. Ce avere au de împărțit

Ultima actualizare:

    Jennifer Gates, alături de părinții ei, Bill și MelindaFoto: Getty
Jennifer Gates, alături de părinții ei, Bill și MelindaFoto: Getty

Melinda Gates a descris căsătoria ei cu Bill Gates ca fiind „iremediabil ruptă” într-o petiție de divorț care a dezvăluit că ea și fondatorul Microsoft, care este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproximativ 130 de miliarde de dolari, nu au semnat un acord prenupțial.

Bill, în vârstă de 64 de ani, și Melinda, în vârstă de 56 de ani, și-au anunțat despărțirea după 27 de ani de căsătorie printr-o postare făcută pe Twitter, luni (3 mai). Documentele judiciare obținute de DailyMail.com arată că cuplul nu are un acord prenupțial care să îi ajute să navigheze împărțirea averii - care include proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux. Documentele, care au fost depuse de Melinda, au ieșit la iveală după ce fiica cea mare a cuplului a dezvăluit că familia lor trece printr-o „perioadă dificilă de timp”.

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre anunțul de divorț pe Instagram luni după-amiază, scriind: „Încă învăț cum să-mi susțin cel mai bine propriul proces și emoțiile, precum și pe familia mea în acest moment".

Jennifer este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Bill și Melinda, urmată de fiul de 21 de ani, Rory, și de fiica de 18 ani, Phoebe. Bill și Melinda au postat aceeași declarație comună despre divorțul lor pe Twitter: „În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață".

Bill Gates era deja miliardar când s-a căsătorit cu Melinda

Anunțul vine la mai puțin de două săptămâni după ce au avut ultima lor apariție publică, la un eveniment COVID pentru lucrătorii din domeniul sănătății. Bill era deja un miliardar când s-a căsătorit cu Melinda, la începutul anilor '90. El a fondat Microsoft în 1975 și a devenit cel mai tânăr miliardar din lume în 1987, la vârsta de 31 de ani. De asemenea, a cunoscut-o pe Melinda în acel an, când ea lucra la compania unde a ocupat funcția de CEO. S-au căsătorit șase ani mai târziu, dar el a deliberat mult asupra deciziei și, conform interviurilor anterioare acordate de Melinda, a făcut chiar și o listă cu argumente pro și contra pentru căsătorie pe o tablă albă. Motivul care a stat la baza despărțirii lor după peste un sfert de secol rămâne un mister, dar Melinda a sugerat anterior că soțul ei a avut probleme cu echilibrarea timpului acordat muncii și a familiei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net