”Sfârșitul este aproape!”, spune pastorul columbian Victor Damian Rozo, care conduce Biserica lui Lucifer. El spune că are un milion de adepți în întreaga lume, dar vrea ca până în anul 2025 să strângă în jurul Satanei măcar 10 milioane de membri.


Pastorul columbian Victor Damian Rozo (42 de ani)  nu a șocat când a deschis Biserica lui Lucifer, ba, din contra, a strâns mulți adepți. Omul a postat pe pagina oficială a templului închinat lui Satana filmulețe cu membri ai bisericii care spun cum au fost ajutați de când ”l-au îmbrățișat” pe Lucifer. Cei mai mulți din cei care au făcut pact cu diavolul spun că au scăpat de sărăcie.

Iată care este povestea acestui pastor care îl preaslăvește pe Scaraoțchi.

”Victor Damian Rozo și-a început viața spirituală de la o vârstă fragedă în sudul de Columbiei. Încă de tânăr, a fost carismatic și a ajutat problemele oamenilor, în special cele de natură sentimentală. Victor Damian Rozo este recunoscut la nivel mondial ca reprezentant al Lucifer pe Pământ.  A fost prezentat în diverse reviste ezoterice și mai multe medii de comunicare internaționale. Din 2013, Damian a devenit o marcă înregistrată universal”, scrie pastorul despre el.

biserica lui lucifer.jpg

biserica lui lucifer
Pastorul columbian Victor Damian Rozo spune că este reprezentant al Lucifer pe Pământ
FOTO: victordamianrozovillareal.es

Damian spune că acum are un milion de adepți peste tot în lume, dar viziunea lui este că până în anul 2025 va avea cel puțin 10 milioane de membri ai Bisericii lui Lucifer pe care îl păstorește, și 28 de filiale ale ”templului luciferian de lumină” din întreaga lume. ”Vom întări astfel numele tatălui nostru Lucifer în lume și vom schimba viața a milioane de oameni care au fost de acord cu Lucifer”, spune pastorul.

Cum se face pactul cu Satana

Un pact cu Lucifer este un proces care durează 25 de zile.

Pactul se încheie pentru tot restul vieții tale.

Pactul se poate face pentru a avea bani, faimă sau putere.

Sursa: victordamianrozovillareal.es

 
 
Loading...