Bomba sexy a renunțat la cariera de fotomodel pentru a salva vieți în lupta cu COVID-19

Ultima actualizare:

    Hariett Rose, de 24 de ani, obișnuia să prezinte colecțiile de lenjerie intimă pentru Dolce & Gabbanafoto: Instagram
Hariett Rose, de 24 de ani, obișnuia să prezinte colecțiile de lenjerie intimă pentru Dolce & Gabbanafoto: Instagram

Impresionant! Tânăra de 24 de ani, Harriett Rose, a prezentat lenjerie intimă pentru branduri renumite ca Dolge & Gabbana și a defilat pe podiumuri prestigioase din Europa. De mai bine de o lună, viața ei s-a schimbat radical. A renunțat la machiaj, la ședințele foto și contractele de imagine semnate pentru a veni în ajutorul bolnavilor de COVID-19.

Bomba sexy Harriett Rose, în vârstă de 24 de ani, s-a făcut asistentă medicală încă din luna martie și muncește 12 ore pe zi pentru a salva vieți. Cu doar câteva zile înainte de a intra în rândul cadrelor medicale britanice prinse în lupta cu epidemia care a făcut peste 30.000 de victime în Regatul Unit, viața ei era una extrem de frumoasă. Se trezea dimineața, se machia, posta câteva fotografii în lenjerie intimă pe contul ei de Instagram și vorbea cu agentul ei de la agenția londoneză Select pentru a pune la punct detaliile prezentărilor de modă din Milano, Paris, Sydney sau New York. Acum, în loc să poarte haine scumpe, se îmbracă în combinezoane de protecție, nu își mai face unghiile pentru că ține mâinile în mănuși chirurgicale și în loc de tocuri poartă pantofi sport cu talpă moale și cipicei de protecție.

Fotomodelul de 24 de ani are la activ zeci de ședințe foto pentru branduri de lux renumite
Fotomodelul de 24 de ani are la activ zeci de ședințe foto pentru branduri de lux renumite

Harriett Rose a renunțat la viața de huzur să salveze bolnavi

Fotomodelul Harriet Rose, în vârstă de 24 de ani, lucrează de mai bine de șapte săptămâni la un azil de bătrâni din Herne Bay, Kent. Tânăra, care era obișnuită să se trezească la orele prânzului, să lenevească în pat și să aștepte contracte bănoase de publicitate, a povestit că se trezește zilnic la ora 6.00. Abia apucă să își bea cafeaua și fuge la azilul din Herne Bay, Kent, pentru a-i îngriji pe bolnavii cu forme ușoare de coronavirus. ”Acum mai bine de o lună m-am hotărât să lucrez la un azil unde sunt internați bolnavi cu forme ușoare de COVID-19 și vreau să cred că efortul meu ne va ajuta pe toți să trecem peste această epidemie îngrozitoare. Oricum nu aveam ce face acasă din cauza măsurilor de restricție”, a scris ea pe contul de Instagram entru cei 5.500 de urmăritori.

Citește și:

O bombă sexy de pe Instagram face 40.000 de dolari pe săptămână! Bruneta este escorta unui prinț arab

Bomba sexy s-a luptat în fundul gol cu hoțul înarmat care i-a spart casa! Scena a fost filmată!

Bomba sexy a renunțat la machiaj și haine de fiță

Harriett Rose povestește că avea o viață extrem de plăcură înainte de epidemie. Aproape în fiecare seară ieșea cu prietenii în oraș și petreceau până în zori. Avea mai multe contracte de publicitate în derulare așa că nu ducea lipsă de bani și își organiza ziua așa cum voia. Acum, se bucură de fiecare test pentru COVID-19 care îi iese negativ. ”Am fost foarte norocoasă până acum să nu mă îmbolnăvesc pentru că meseria aceasta e foarte riscantă. O clipă de neatenție și e suficient să uiți să te mai speli pe mâini și te-ai îmbolnăvit. Am învățat să nu mai duc mâna la față, să nu mai bag degetele în păr și să mă dezinfectez și de 30 de ori pe zi, iar asta este foarte bine pentru că mult timp de acum în colo va trebui să fac asta”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net