Boris Johnson, în plin scandal sexual. Fosta amantă ar fi primit bani de la stat datorită lui. "Nu îmi pasă, e oraşul meu"

Ultima actualizare:

    Boris Johson a avut o relaţie extraconjugală între 2012 şi 2016foto: Getty
Boris Johson a avut o relaţie extraconjugală între 2012 şi 2016foto: Getty

Boris Johnson (56 de ani) se află din nou în centrul unui scandal sexual: Jennifer Arcuri, o afaceristă americană despre care s-a speculat că ar fi fost amanta politicianului, a povestit cu lux de amănunte totul despre idila lor care a durat patru ani. Johnson şi Arcuri au fost iubiţi din 2012 până în 2016, când liderul conservator era primar al Londrei şi relaţia lor ar fi dus la un tratament preferenţial pentru afaceristă.

De ceva vreme se speculează că Boris Johnson, care este cunoscut pentru aventurile sale romantice, ar fi avut o relaţie extraconjugală cu femeia de afaceri Jennifer Arcuri. Conform mirror.co.uk,  ea nu a confirmat niciodată idila, până acum. În vârstă de 36 de ani, Arcuri a fost o apropiată a lui Johnson când acesta era primar al Londrei, între 2012 şi 2016. Ca urmare a relaţiei lor, ea ar fi primit tratament preferenţial .

Femeia de afaceri a povestit că se întâlneau o dată pe săptămână şi că  făceau schimb periodic de mesaje erotice, darşi că i-ar fi trimis câteva imagini nud. "L-am iubit. L-am adorat", a povestit Arcuri, care susţine că între ei a existat o atracţie comună fizică şi intelectuală şi că îl poreclise pe Johnson "Alexandru cel Mare". 


    Jennifer Arcuri a dezvăluit că a fost amanta lui Johnsonfoto: Getty
Jennifer Arcuri a dezvăluit că a fost amanta lui Johnsonfoto: Getty

În timpul relaţiei, Johnson era în al doilea mandat ca primar şi era însurat cu fosta soţie Marina, mama a patru din cei şase copii ai politicianului. 

Jennifer Arcuri a dezvăluit că prima întâlnire a avut loc la un restaurant în Londra, unde Johnson i-a spus că e singura americancă de care i-a plăcut vreodată. Au făcut apoi sex la apartamentul femeii din Londra, cu câteva ore înainte ca Johnson să meargă la deschidere Olimpiadei Paralimpicilor din 2021, cu soţia sa de atunci şi cu Prinţesa Anne. Au urmat patru ani în care cei doi au avut întâlniri regulare, dar făceau şi schimb de mesaje erotice, unele trimise de Johnson chiar în timpul întâlnirilor de serviciu.  Ea i-ar fi trimis şi câteva fotografii topless, dar insistă că niciuna nu a fost exagerată şi pur şi simplu se vedea umbra sânilor. Ba mai mult, când femeia i-a spus că are o oarecare grijă cnd se sărută în public, Johnson i-a spus "Nu îmi pasă, e oraşul meu".

Arcuri a declarat că ea a fost cea care a pus punct relaţiei, în 2016, pentru că nu avea de gând să stea după Johnson toată viaţa. Acum este căsătorită şi are un copil.

Johnson, vizat de o anchetă privind confict de interese 

Dezvăluirile lui Arcuri ridică semne de întrebare cu privire la felul în care Boris Johnson a cheluit o parte din banii publici, dar şi dacă a încălcat regulile de conduită. El va fi pus sub investigaţie pentru a se afla dacă Arcuri a primit tratament preferenţial, cum s-a speculat.  Politicianul a avut o serie de prelegeri la conferinţe despre tehnologie organizate de Arcuri, care ar fi primit 130.000 de lire finanţări publice pentru a le organiza, inclusiv o bursă guvernamentală.

Acum, Arcuri îl acuză pe Johnson că a fost laş şi nu a apărat-o când a fost acuzată de tratament prefrenţial. Ea spune că orice implicare pe care a avut-o în lumea IT-ului din Londra s-a datorat muncii ei. "Un  lider adevărat e carismatic, curajos şi just. Boris nu e niciunul dintre aceste lucruri", a spus Arcuri.  Ea mai susţine că Boris Johnson ar fi trebuit să recunoască o relaţie de prietenie dintre ei, pentur a evita speculaţiile.

Însă, conform actelor oficiale, Arcuri nu îndeplinea toate criteriile necesare pentru a lua parte la mai multe întâlniri de top, unde a mers alături de Johnson. Autorităţile spun că nu există dovezi că Johnson s-ar fi comportat indecent la muncă, dar se pune problema că a împins-o pe Arcuri în faţă.  Oficialii de la Downing Street nu au comentat încă dezvăluirile.

Boris Johnson, tată a şase copii

Boris Johnson este cunoscut pentru viaţa amoroasă haotică. Tată a şase copii, are patru cu fost soţie Marina, unul cu logodnica Carrie Symonds şi unul dintr-o relaţie extraconjugală cu o consultantă de artă, Helen Macintyre, care a fost voluntară la Primăria Londrei.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net