Brexitul face ravagii. Infracționalitatea a crescut de 5 ori după referendum

Ultima actualizare:

    Infracționalitatea a crescut simțitor după referendumul din Marea BritanieFoto Getty
Infracționalitatea a crescut simțitor după referendumul din Marea BritanieFoto Getty

Potrivit informațiilor oferite de Consiliul Poliției Naționale britanice, au fost înregistrate 331 de incidente între 23 iunie, ziua în care a avut loc referendumul și miercuri, 29 iunie.

Acestea echivalează cu aproape 47 de semnalări de crime pe zi, în timp ce valoarea obișnuită a acestora era până acum de 63 pe săptămână, potrivit Metro.co.uk.

"În cele mai multe dintre cazuri, migranții semnalează abuz verbal, comentarii negative pe rețelele de socializare care include limbaj xenofob, atitudine anti-imigranți și într-un număr mai restrâns, violențe fizice", a declarat Sara Thornton, președintele Consiliului Poliției Naționale. 

Toate incidentele sunt acum investigate de polițiști, iar acestora li s-a cerut să acorde mai multă atenție acestor infracțiuni pentru a le și combate, nu doar pentru a le semnala. Unele persoane chiar au declarat că sunt prea speriate să mai iasă din case din cauza acestor incidente. 

"Ne aflăm aici pentru a ne ocupa de acest fel de abuz, astfel că mesajul nostru pentru ei este să nu se dea bătuți în fața recalcitranților și să nu sufere în tăcere", a mai adăugat Thornton.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net