Brigitte Macron, în secret în vacanță fără soț

Ultima actualizare:

    Soții Macron au renunșat la vacanța împreunăFoto: Profimedia
Soții Macron au renunșat la vacanța împreunăFoto: Profimedia

Brigitte Macron a fugit, recent, în secret, de la Paltul Élysée pentru o vacanță fără soțul președinte” A plecat ca să-și încarce bateriile după izolare.

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron (67 de ani), ar fi părăsit Palatul Élysée în secret pentru a petrece câteva zile de vacanță după săptămâni de izolare cauzată de COVID-19, potrivit ”Célébrité magazine”. ”În vacanță, ea uită totul”, titrează această revistă. A plecat fără soț, președintele Emmanuel Macron (42 de ani), care a rămas la Paris pentru a se ocupa de problemele țării. ”Destinsă și surâzătoare, departe de la Élysée”, mai scrie ”Célébrité magazine”, fără a preciza unde anume a ales să-și petreacă zilele de vacanță Brigitte Macron.

În urmă cu câteva zile, revista ”Gala” a dezvăluit că președintele francez și soția sa au renunțat la vacanța de la Fort Brégançon, reședința estivală a șefilor de stat. Asta deoarece Macron are mult de lucru. ”În timp ce se află în vacanță, Prima Doamnă nu e însă în largul său din cauza prezenței fotografilor care îi supraveghează cele mai mici gesturei. Când se duce să facă baie, sut paparazzi”, mai scrie revista mai sus amintită, adăugând că soția președintelui Macron nu ar vrea să fie pozată în costum de baie.

Brigitte şi Emmanuel Macron, la bustul gol! Iată cum au fost surprinşi la plajă preşedintele Franţei şi soţia lui

Brigitte Macron, huiduită, înjurată şi criticată de vecini! Dezvăluiri incendiare

Brigitte Macron, mâna dreaptă a soțului președinte

Emmanuel Macron a preluat mandatul prezidenţial pe 14 mai 2017, de la preşedintele Francois Hollande şi a reuşit, în cei peste trei ani, să se impună drept un şef de stat raţional şi cu idei prospere. Alături a avut-o mereu pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă. Deşi au fost extrem de criticaţi pentru legătura lor amoroasă, diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi pentru începuturile necuviincioase ale relaţiei lor, Brigitte şi Emmanuel Macron sunt acum unul dintre cele mai respectate şi admirate cupluri prezidenţiale. I-a ajutat maturitatea cu care au luat deciziile importante în stat, diplomaţia de care se bucură, dar şi disponibilitatea şi pozitivismul cu care întâmpină orice problemă. Brigitte Macron găseşte acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei: ”Eu cu ridurile mele, el cu tinerețea lui”. Brigitte Macron a fugit, în secret, de la Paltul Élysée pentru o vacanță fără soț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net