Brigitte Macron, testată pozitiv pentru COVID-19, la 7 zile după soțul ei, președintele Franței

Ultima actualizare:

    Brigitte Macron a fost confirmată pozitiv cu COVID-19Foto: Getty Images
Brigitte Macron a fost confirmată pozitiv cu COVID-19Foto: Getty Images

Prima-doamnă a Franței, Brigitte Macron, a fost testată pozitiv cu coronavirus, la 7 zile după ce și soțul ei, Emmanuel Macron, a fost confirmat cu această boală.

Brigitte Macron a primit rezultatul chiar în ajunul Crăciunului, în timp ce ea și soțul ei petreceau sărbătorile la Bregancon, la reşedinţa lor de vacanță. 

Brigitte Macron a avut simptome ușoare ale bolii

Prima-doamnă a Franței, în vârstă de 67 de ani, a avut simptome foarte ușoare, iar testele efectuate în 30 și 31 decembrie au ieșit negative, așa că aceasta a putut să-și reia activitățile din data de 4 ianuarie, informează Agerpres.

În prezent, Brigitte Macron este total restabilită, potrivit cabinetului său, care a precizat că informaţia nu a fost dezvăluită pentru că aceasta nu a avut impact asupra agendei sale publice. Președintele francez a fost depistat cu COVID pe 17 decembrie și a stat 7 zile în izolare, așa cum prevede legea din Hexagon. Acesta a petrecut o săptămână în izolare, într-o reşedinţă oficială lângă Paris, în timp ce soţia sa se afla în Palatul Prezidenţial.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net