Britanicii au băgat în sperieți polițiștii din Ibiza. Beau de sting și fac sex fără perdea

Ultima actualizare:

    Britanicii fac prăpăd când merg în IbizaFoto: Getty
Britanicii fac prăpăd când merg în IbizaFoto: Getty

Petrecerile sălbatice sunt la ordinea zilei în Ibiza, insula pe care turiștii britanici fac legea. Parcă scăpați de acasă, cei mai mulți tineri își dau arama pe față și nu mai țin cont de niciun fel de reguli. Fac sex în zorii zilei pe plajă, în văzul tuturor, și beau de nu se mai opresc.

Din aceste cauze, speriați de cele cu care se confruntă, polițiștii spanioli refuză să fie trimiși la muncă în Ibiza. 750.000 de oameni din Marea Britanie ajung anual în insula distracției, iar ceea ce lasă în urmă este multă mizerie, scandal și imagini interzise minorilor. Ies beți pe străzi, pe jumătate dezbrăcați și nu au nicio rușine în a încinge o partidă de sex pe plajă sau în mijlocul drumului.

Forțele de ordine  nu mai vor să audă de această zonă a desfrâului și refuză să fie trimiși acolo. Spun că nu sunt plătiți îndejuns pentru cât au de furcă, notează The Sun. Situația a devenit atât de gravă, încât ministrul de Interne spaniol a declarat că soluționarea acestei probleme a devenit o prioritate. Sunt 241 de polițiști în Ibiza, deși numărul minim recomdat este de 287.


    Și Paris Hilton a pus mzică într-un club din IbizaFoto: EPA
Și Paris Hilton a pus mzică într-un club din IbizaFoto: EPA
image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net