În bucătăria Castelului Windsor au început pregătirile pentru nunta Prințului Harry cu Meghan

Ultima actualizare:

    Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle s-au cunoscut în anul 2016
Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle s-au cunoscut în anul 2016

Chef-ul Mark Flanagan și echipa sa de bucătari s-au apucat deja de pregătirea bucatelor pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc sâmbătă. Uite ce preparate au ales mirii pentru ziua cea mare și cum se pregătesc acestea!

În bucătăria regală a Castelului Windsor (n.r. una dintre reședințele monarhilor britanici) este forfotă mare de câteva zile. Sâmbătă, la Windsor, va avea loc recepția pe care o vor da Harry (33 de ani) și Meghan (36 de ani), după cununia religioasă.

simeon stalpnicul png

„Toată echipa e încântată de faptul că participă la prepararea meniului pentru petrecere. Am avut chiar colegi mai vechi care ne-au contactat să ne întrebe dacă avem nevoie de ajutor”, a declarat, pentru www.royal.uk, bucătarul-șef al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și șeful echipei care va pregăti preparatele pentru nuntă.

simeon stalpnicul png

Potrivit acestuia, felurile de mâncare care vor fi servite la marele eveniment vor fi realizate din cele mai proaspete alimente.

simeon stalpnicul png

„Din fericire, sezonul produselor proaspete, cultivate în Marea Britanie tocmai a început. Trebuie spus că Harry și Meghan s-au implicat în realizarea meniului chiar și în cel mai mic detaliu”, a mai spus chef-ul. El a adăugat că cei doi au gustat toate preparatele care vor fi servite la recepție și și-au spus punctul de vedere despre fiecare în parte.

Flanagan a mai menționat că majoritatea produsele ce vor fi folosite pentru preparatele, care vor fi servite celor 600 de invitați, provin de la producătorii locali din Kent, regiune este știută drept „grădina” Angliei, dar și din Norfolk. De pildă, sparanghelul provine de la Ferma Portwood din Attleborough, a mai spus Flanagan.

simeon stalpnicul png

La rândul său, cofetarul-șef Selwyn Stoby se va ocupa de prepararea trufelor de ciocolată, acestea fiind unul dintre deserturile preferate la Castelul Windsor, mai ales la recepții.

simeon stalpnicul png

De asemenea, echipa de cofetari va mai face pentru desert cremă de zahăr ars, panna cotta de mango, cu biscuiți și macarons galbene.

„Fiecare rețetă a fost încercată și gustată de mai multe ori. E un fel de știință. Trebuie să cunoști puțină chimie, dar trebuie să fii și creativ și să acorzi multă atenție detaliilor”, spune chef-ul Stoby.

simeon stalpnicul png

Chef-ii regali sunt obișnuiți cu presiunea care apasă pe umerii lor înaintea unui eveniment, însă, de data aceasta, emoțiile sunt parcă și mai puternice. „Tratăm fiecare eveniment cu aceeași atenție la detalii. Însă, nu ai ocazia de prea multe ori în viață să gătești pentru o nuntă regală. Tocmai de aceea acest eveniment este atât de special pentru noi”, a încheiat Stoby.

Meghan nu va mai fi condusă la altar de tatăl său

Din păcate, cu patru zile înainte de  mult-așteptata nuntă, un scandal legat de tatăl lui Meghan a tulburat apele. Tocmai de aceea, potrivit TMZ, Thomas Markle a decis să nu îşi mai conducă fiica la altar, sâmbătă. El a aluat această decizie după ce a fost dezvăluit faptul că el a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă.

Thomas Markle a spus că, acum, crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti”, iar decizia a fost luată pentru a nu face de râs familia regală ori pe fiica lui.

simeon stalpnicul png

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii”, a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă”.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui  cu Prinţul Harry.

Imagini cu el la un internet-café, căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media, săptămâna trecută.


    Meghan, alături de părinții săi
Meghan, alături de părinții săi

Sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive” pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net