Regina Elisabeta a II-a demonstrează că își menține spiritul tânăr și că nu are de gând să renunțe la activitățile preferate, cu toate că are 94 de ani. Recent, suverana Marii Britanii a fost surprinsă de fotografi în timp ce călărea un ponei superb pe domeniul Castelului Windsor, acolo unde s-a mutat pe perioada pandemiei de coronavirus.


La 94 de ani, vârstă venerabilă pe care a sărbătorit-o discret în izolare, Regina Elisabeta a II-a călăreşte şi se bucură de natură. Poartă pe cap un batic cu imprimeu geometric şi este îmbrăcată cu pantaloni deschişi la culoare, trenci bej, şi încălțată cu ghete vişinii. Suverana Marii Britanii nu a fost lăsată singură, ci a fost însoțită de Terry Pendry, unul dintre îngrijitorii grajdurilor regale, care a călărit pe un exemplar similiar cu al suveranei.

regina_elizabeth-2-profimedia-0575936864_1.jpg

Elisabeta nu a fost lăsată singură, ci a fost însoțită de Terry Pendry, îngrijitorul grajdurilor
foto: Profimedia

Regina Elisabeta are 22 de servitori la Windsor

Regina s-a izolat la castelul Windsor, i-a trimis într-o aripă separată pe prinții Edward și Andrew și nu-l are alături decât pe soțul său, prințul Philip, de 98 de ani. Singurii care au voie să se apropie de dormitoarele regale sunt 22 servitori care respectă cu sfințenie un ritual de curățenie, dezinfectare și igienă pus la punct de fostul comandant de navă de luptă, Tony Johnstone-Burt. În mod normal, Regina este deservită de un personal de 500 de servitori. Pe timp de carantină, au rămas lângă ea 24 de ore, timp de 7 zile pe săptămână, doar 22.

Citește și:

Ce preferă Regina Elisabeta a II-a la micul dejun și ce aliment nu vrea să vadă în fața ochilor

Care e melodia favorită a Elisabetei a II-a. Oriunde o aude, începe să danseze

 
 
Loading...