La o lună după ce fratele vitreg al lui Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, a fost asasinat, trupul său neînsuflețit a fost scos din morga din Malaezia pentru a fi îmbălsămat. Totul s-a desfășurat însă foarte discret.


Până în acest moment, niciun membru al familiei acestuia nu a venit să revendice rămășițele pământești ale lui Kim Jong-Nam, după cum precizează The Sun. El a fost asasinat pe 13 februarie, în aeroportul din Kuala Lumpur (Malaezia). Presupusele ucigașe ar fi două femei tinere care l-ar fi răpus cu o neurotoxină deosebit de letală. Trupul corpolent al lui Kim Jong-Nam a cedat în doar 20 de minute, înainte de a ajunge la spital.

Un tânăr coreean pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam: „Tatăl meu a fost ucis”

fiul_lui_k_kim_jong-nam.jpg

kim jong-nam fiu
Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam
Foto: Twitter

Tânărul din imaginile de mai jos se prezintă ca fiind Kim Han-Sol, fiul lui Kim Jong-Nam și arată la cameră și un pașaport, pentru a-și dovedi identitatea, după cum precizează Daily Mail. el susține că în ziua în care tatăl lui a fost asasinat, el era alături de mama și sora sa.

Dacă băiatul este într-adevăr fiul lui Kim Jong-Nam, aceasta ar fi pentru prima dată când un membru al familiei defunctului a vorbit public despre moartea acestuia. Materialul video a fost publicat pe Youtube de un utilizator necunoscut, probabil un grup, numit Cheollima Civil Defense (CCD). Acesta pretinde că a „extras” membrii vulnerabili ai familiei lui Kim Jong-Nam cu ajutorul autorităților olandeze, americane și sud-coreene și au fost ținute sub protecție într-o locație secretă.

În mod surprinzător, serviciile secrete nord-coreene au confirmat că tânărul din imagini se numește Kim Han-Sol, iar tatăl său a fost asasinat pe aeroportul din Malaezia luna trecută de două femeie cu o subtanță extrem de toxică.

„Numele meu este Kim Han-Sol, din Coreea de Nord, membru al familiei Kim. Tatăl meu a fost ucis cu câteva zile în urmă. În acest moment sunt alături de mama și sora mea”, spune băiatul în materialul video.

Se pare că Han-Sol ar fi absolvit o facultate la Universitate de Științe Po din Paris și a trăit în exil alături de părinții săi într-un teritoriu chinez din Macao. După moartea lui Kim Jong-Nam, băiatul, mama și sora sa au dispărut. Dacă dictatorul nord-coreean a văzut în fratele său vitreg amenințare la tron, fiul lui Kim Jong-Nam poate fi în continuare un impediment, mai ales în condițiile în care tatăl său a murit în împrejurări misterioase.

În tot acest timp, cadavrul său a fost păstrat într-o morgă din Kuala Lumpur. Premierul malaezian a declarat în fața jurnaliștilor după ce a ieșit din Parlament că trupul fratelui lui Kim Jong-Un a fost îmbălsămat pentru a putea fi păstrat mai mult timp de acum.

 

Loading...