Cadou de casă nouă impresionant. Ce vor primi Prinţul Harry şi Meghan Markle de la regină

Ultima actualizare:
Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor şi realizator de filme american
Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor şi realizator de filme american

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, va deveni mamă la sfârşitul lunii aprilie, iar ultimele pregătiri sunt în toi. Prinţul Harry şi aleasa inmii sale sunt la un pas de a se muta în noua lor casă, căci reparaţiile au ajuns pe ultima sută de metri. Ei vor renunţa la traiul în palatul Kensington şi se vor muta la reşedinţa Frogmore, o anexă a palatului Windsor. Iată ce cadou de casă nouă le-a pregătit regina viitorilor părinţi!

Reşedinţa Frogmore se află departe de lumea dezlănţuită şi este un loc preferat al reginei Elisabeta a II-a. Ea aparţine Casei Regale a Marii Britanii de mai bine de 300 de ani, iar în curtea acesteia se află un cimitir unde au fost îngropate multe dintre personalităţile Casei Regale.

Casa în care vor locui Meghan Markle şi prinţul Harry are zece dormitoare şi este pe placul viitorilor părinţi întrucât deşi se află într-o zonă centrală, este ferită de ochii curioşilor, iar cei care vor îndrăzni să încalce proprietatea bine păzită vor plăti multe lire sterline şi îşi vor risca libertatea.

Regina este cea care le-a oferit permisiunea de a se muta la reşedinta Frogmore şi tot ea este cea care le-a pregătit un cadou pe cinste, pe care cu siguranţă nu îl vor uita niciodată. Potrivit surselor publicaţiei themirror.co.uk, regina Elisabeta a II-a le-a oferit un dar pe care nici toţi banii din lume nu îl pot cumpăra, întrucât are o valoare istorică inestimabilă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta la conacu Frogmore
Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta la conacu Frogmore

“Meghan şi Harry îşi vor putea alege câteva obiecte de artă pentru a decora interiorul viitoarei lor case. Le-a fost prezentată o serie de tablouri, iar ei trebuie să se hotărască pe care dintre aceştie şi le doresc. Perechea va putea alege dintr-o selecţie specială, întrucât The Royal Art Coollection este cea mai amplă din lume şi este deţinută de nimeni alta decât regina Marii Britanii”, e relatat o sursă mirror.co.uk. În această colecţie se află peste 50 de picturi aparţinând lui Canaletoo, aproximativ 600 de desene realizate de către Leonardo Da Vinci, precum şi 20 de picturi care îl au pe Michelangelo ca autor. În colecţie se află şi lucrări de artă contemporate create de Andy Warhol.


    Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor şi realizator de filme american Foto:GettyImages
Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor şi realizator de filme american Foto:GettyImages

Meghan Markle şi prinţul Harry sunt colecţionari de artă, ducesle Sussex a cheltuit câteva zeci de mii de lire sterline pentru a achiziţiona un tablou cu titlul "Everybody needs somebody to love" de la o galerie exclusivistă. Tabloul i-a fost oferit soţiei sale cu puţin timp înainte de a a-şi face publică relaţia.

Nu doar Meghan şi Harry au dreptul de a alege ce obiecte de artă doresc în casa lor, ci şi Kate Middleton şi prinţul William. Ei au primit acelaşi dar din partea reginei la scurt timp după ce au devenit soţ şi soţie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net