În cafeneaua asta comanda vine la pachet cu o partidă de sex oral

Ultima actualizare:

    În Geneva se va deschide "fellatio cafe", locul unde cafeaua comandată vine la pechet cu o partidă de sex oralfoto Metro.co.uk
În Geneva se va deschide "fellatio cafe", locul unde cafeaua comandată vine la pechet cu o partidă de sex oralfoto Metro.co.uk

La început, în Marea Britanie a fost deschis un restaurant unde poți servi masa complet dezbrăcat; acum, unui antreprenor i-a venit ideea deschiderii unei cafenele unde comanda vine la pachet cu o partidă de sez oral.

La sfârșitul acestui an, în Geneva (Elveția) se va deschide o așa-numită „fellatio cafe” care va putea primi până la o sută de clienți – localul va fi exclusiv doar pentru clientela masculină, informează Metro.co.uk. Oricine dorește ceva mai mult decât degustarea unei cafele, poate beneficia și de un sex oral din partea personalului.

Bradley, antreprenorul căruia i-a venit această idee, spune că s-a inspirat din călătoria pe care a făcut-o în Pattaya (stațiune din Tailanda) unde conceptul deja există. „Avem deja câteva fete care vor să lucreze la acest nou proiect.”

Chiar dacă în Elveția prostituția este legală, nu se știe cât de sigur va fi să le angajeze pe fete întrucât deținerea unui local de acest gen –bordel - este interzisă.

Vor fi două tipuri de fete care vor lucra în această cafenea – „servitoarele sexy”, care servesc cafeaua și „gazdele” care „vor oferi sexul oral”. Singura problemă care rămâne ar fi legalitatea proiectului, dar de asta se vor ocupa avocații, iar „fellatio cafe” nu va fi deschis decât dacă e 100% legal.

„Ne confruntăm cu o reacție puternică din partea feministelor care consideră că este dezgustător și așa mai departe...dar le putem înțelege opinia. E un priiect controversat, așa că e OK să ne confruntăm cu astfel de probleme. Dar dacă grupurile de femniiste sunt îngrijorate, le vom oferi și lor ceva delicios.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net