Camilla era o devoratoare de bărbați până să ajungă ducesă! Viața scandaloasă a soției lui Charles

Ultima actualizare:

    Camilla a fost amanta lui Charles multă vremeFoto: Getty
Camilla a fost amanta lui Charles multă vremeFoto: Getty

De la femeie fatală la o distinsa doamnă cu sânge albastru, așa ar putea fi descrisă „călătoria” spre faimă a ducesei de Cornwall, Camilla Parker (69 de ani). Acum, soția prințului Charles înoată în ape mai limpezi, dar imaginea ei nu a fost întotdeauna una impecabilă. Puțini știu că Milla, așa cum era cunoscută în urmă cu câteva decenii, era o petrecăreață care schimba bărbații ca pe șosete.

Camilla a fost crescută pentru a deveni soţia unui om bogat şi important. Şcoala la care ea studiase, Queen’s Gate din South Kensington, a educat jumătate dintre soţiile diplomaţilor britanici şi încă şi mai multe femei cu titluri nobiliare. 

În anii '60, Camilla era cu totul o altă femeie față de cum o știe publicul de azi. În noua sa carte, „On the Fringe”, Imogen Taylor a povestit cum ducesa a fost concediată din cauză că venea mahmură la muncă. Obișnuia să nu respecte programul și să ajungă foarte târziu, deoarece îi plăcea să petreacă până în zori. Viața ei era o continuă petrecere la acea vreme.

Compensa prin caracter ceea ce îi lipsea din înfățișare

Nu a fost niciodată o femeie frumoasă, dar ceea ce îi lipsea în materie de imagine, compensa din plin prin personalitatea ei îicucerea pe toți cei din jurul ei. De asemenea, povestește Imogen Taylor, Camilla avea un sex appeal care îi „dobora” pe bărbați. La doar 17 ani, a pus mâna pe Rupert Hambro, un cunoscut bancher britanic. Camillei nu îi plăcea să urmeze regulile și voia să-și construiască un viitor strălucit, cu ajutorul bărbaților din viața ei. Pe Rupert l-a părăsit pentru ofițerul de cavalerie Andrew Parker Bowles, apropiat al Prințului Charles. Andre și „Milla” s-au căsătorit în 1973. Împreună au doi copii, Laura Lopes  (38 de ani) și Tom Parker Bowles (41 de ani). Căsătoria lor nu a fost una tradițională, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Până să se căsătorească cu el, Milla a trecut prin multe peripeții. Lui Andrew îi plăcea viața de burlac, dar Camilla era disperată să se căsătorească cu el. Își dorea viața „bună” pentru care a fost educată. Pentru că se simțea singură, a început o aventură pasională cu soldatul Kevin Burke, care mai târziu a povestit cum se lăuda Camilla cu faptul că străbunica ei, Alice Keppel,  a fost amanta regelui Edward VII. Încă de pe atunci, Camilla avea o fascinație pentru cei cu sânge albastru. Andrew era fermecător, experimentat din punct de vedere sexual și generos, iar femeile roiau în jurul lui. Din răzbunare, Milla și-a pus în cap să îi plătească cu aceeași monedă, mai mult pentru a-i atrage atenția. Și nu cu oricine, ci cu Prințul Charles, care era de-a dreptul fascinat de ea. Ea l-a încurajat pe prinț mai mult pentru a-i plăti câteva polițe lui Andrew, dar în curând în cercul lor de prieteni relația lor devenise de notorietate. Ca și alți amanți ai Camillei, Charles a fost cucerit de sexualitatea ei debordantă. Cu toate acestea, ea nu renunță la Andrew și se logodește cu el. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Charles și apropiații spun că l-au văzut plângând din cauza ei. În 1973, visul ei s-a îndeplinit. Camilla și Andrew s-au căsătorit, iar Charles a început să se vadă cu femei mai tinere. 


    Andrew Parker-BowlesFoto: Getty
Andrew Parker-BowlesFoto: Getty

Camilla și Andrew aveau o căsătorie deschisă. Nu locuiau împreună. El stătea la Londra, iar ea își petrecea timpul singură, la Bolehyde. De asemenea, prințul Charles a rămas un apropiat al familiei Parker Bowles. El l-a botezat pe fiul lor,Thomas Henry Charles, dar relația dintre el și Camilla părea terminată. Însă, în 1979, la un an de la nașterea fiicei ei, Laura Rose, are loc asasinarea Lordului Mountbattern, tragedie ce l-a afectat enorm pe Charles. Prințul a căutat consalare în brațele Camillei, pe care a încercat s-o facă să divorțeze de Andrew și să se căsătorească cu el. În mod paradoxal, Camilla refuză, pe motiv că șansele lui Charles de a urca la tron s-ar diminua.

L-a despărțit pe Charles de Diana


    Diana și Camilla, 1980Foto: Getty
Diana și Camilla, 1980Foto: Getty

Regina îi alege prințului o adolescentă frumoasă, care provenea dintr-o familie potrivita și avea un trecut impecabil. Este vorba de Prințesa Inimilor, Diana. Potrivit unor apropiați ai prințului, nunta de basm dintre Diana și Charles a fost precedată de o noapte pasionale între Charles și Camilla, care și-au spus adio. Se pare că pe tot parcursul mariajului, Diana a fost geloasă pe Camilla, susținând că Charles încă o iubește. În curând, Camilla și-a setat ca scop să îl despartă pe Charles de Lady Di. Eforturile disperate ale Dianei de a-şi recâştiga soţul nu au făcut decât să consolideze legătura dintre el şi Camilla. O partidă de amor reprezenta o victorie în plus asupra Dianei. Nici căsătoria Camillei nu era fericită, îi tolera lui Andrew de ani de zile aventurile amoroase şi absenţele îndelungate.


    Charles și Camilla, fotografiați în 2005Foto: Getty
Charles și Camilla, fotografiați în 2005Foto: Getty

În 1995, Lady Di a început să se răzbune pe Charles. A spus că se desparte de el pentru că „eram trei în această căsnicie și ne simțeam înghesuiți”. Evident, ziarele și publicul au început să-l atace pe Prinț, iar Regina i-a interzis să se mai vadă cu „Milla”. Charles nu a ascultat-o și a continuat aventura. Apoi, în 1997, Diana a murit într-un accident de mașină la Paris. Atenția publică s-a îndreptat, din nou, spre prințul căzut în dizgrație. Oamenii se întrebau dacă va reveni la Camilla sau dacă va trece peste moartea Prințesei Inimilor. Istoria a demonstrat că da. Cu toate acestea, abia în anul 2000, Regina Elisabeta o recunoaște public pe Camilla, deși în trecut refuza să stea în aceeași încăpere cu ea. În iunie 2001, Camilla a participat, pentru prima oară, la un dineu la Palatul Buckingham. Pe 9 aprilie 2005, Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles s-au căsătorit.


    Primele pagini ale ziarelor britanice, după nunta Camillei cu CharlesFoto: Getty
Primele pagini ale ziarelor britanice, după nunta Camillei cu CharlesFoto: Getty
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net