Camilla, soţia prinţului Charles, împlineşte 72 de ani. Cum și-a spălat proasta reputaţie de spărgătoare de casă a prinţesei Diana

Ultima actualizare:
Camilla nu se desparte de geanta preferată
Camilla nu se desparte de geanta preferată

Astăzi, Camilla, soţia prinţului Charles, împlineşte astăzi 72 de ani. Ducesa de Cornwall se serbează mâncând bunătăţi împreună cu soţul său.

Camilla, soţia prinţului Charles, împlineşte astăzi vârsta de 72de ani. Ea se serbează împreună cu soţul său, prinţul Charles (70 de ani), într-o vizită pe care o fac în aceste zile în Cornwall şi Devon. Ei au fost întâmpinaţi cu tort, pizza, kebab vegetal, burgeri făcuţi în casă, preparate mediteraneene şi prosecco la Festivalul gastronomic Tavistock. De ziua ei, Camilla a fost îmbrăcată într-o superbă rochie bleu. Modestă, ea a purtat de asemenea geanta ei preferată, de care nu se desparte aproape niciodată. Este un model de poşetă al mărcii britanice Heidi Klein, confecţionată din rafie şi bambus natural, care costă 295 de euro (1.396 de lei).

Camilla, născută în zodia Racului, nu mai e foarte urâtă

Toată lumea ştie că ducesa de Cornwall, Camilla, nu este prima soţie a prinţului Charles. Născută la 17 iulie 1947, în zodia Racului, a devenit cunoascută mai întâi drept amanta acestuia, pe vremea când el era căsătorit cu prinţesa Diana, decedată în 1996, în urma unui tragic accident, la numai 36 de ani. Însă, acum, Camilla şi Charles sunt căsătoriţi, iar jurnaliştii au analizat, cu prilejul aniversării ei, dacă a reuşit ea să-şi spele proasta reputaţie de spărgătoare de casă. Când s-au căsătorit, în 2005, Camilla era foarte nepopulară. După 8 ani de la moartea Dianei, Charles s-a decis să o ia de nevastă pe amantă, care a fost adevărata lui dragoste. În ciuda faptului că publicul înţelege acum că Charles s-a însurat cu Diana obligat de familie şi ţară, în urmă cu 14 ani, oamenii nu au suportat însurătoarea lui cu Camilla, la început. Însă fiii Dianei, prinţii William şi Harry, au încercat să arate că noua soţie a tatălui e o persoană bună. William a zis chiar: “Camilla e o femeie minunată şi îl face pe tatăl nostru foarte, foarte fericit”. Mereu liniştită şi fără să provoace scandaluri, Camilla a început să devină din ce în ce mai populară cu trecerea timpului. În prezent, ea nu mai e aşa de urâtă ca atunci când avea reputaţia că a ruinat căsnicia lui Charles cu Diana. Dar rămâne de văzut dacă va fi acceptată ca regină, când soţul său va deveni rege.

Prinţul Charles ar fi grav bolnav! S-ar putea să nu mai fie niciodată rege

Dezvăluiri incendiare! De ce s-a cuplat Camilla cu prinţul Charles

Camilla l-a cunoscut pe Charles înaintea Dianei

Pe numele de fată Camilla Rosemary Shand, Camilla s-a născut la Londra. Tatăl ei era ofiţerul britanic Bruce Shand, devenit ulterior om de afaceri, iar mama ei se numea Rosalind. Ea l-a cunoscut pe prinţul Charles în 1971 la un meci de polo şi, o vreme, s-au iubit. Însă familiile ambilor s-au opus relaţiei lor. Familia regală nu o socotea bună pentru Charles, iar familia ei voia alt soţ pentru ea. Camilla era considerată “prea versată”, o femeie care şi-ar fi pierdut deja virginitatea, nepotrivită ca soţie de prinţ moştenitor. S-au despărţit când el a plecat în Marină, în 1973. Camilla s-a măritat cu ofiţerul britanic Andrew Parker Bowels (79 de ani), împreună cu care are doi copii, Tom, de 44 de ani, şi Laura, de 41 de ani. Devastat de faptul că marea lui iubire s-a căsătorit, prinţul Charles s-a însurat cu Diana în ziua de 29 iulie 1981, având o nuntă feerică, urmărită de 750 de milioane de oameni. Deşi aveau alţi soţi, Charles şi Camilla au continuat să se iubească. Diana a făcut scandal, plângându-se că erau “trei în căsnicie, puţin cam aglomeraţie”. În 1995, Camilla a divorţat de soţul său. Prinţul Charles şi prinţesa Diana au divorţat în 1996.  Se crede totuşi că marea iubire a prinţului moştenitor, Camilla, a început să aibă din nou o relaţie cu acesta înainte ca el să se însoare cu Diana, din cauza faptului că soţul său, Andrew Parker Bowels, o înşela. Când în sfârşit Charles s-a însurat cu Camilla, mama lui, Regina Elisabeta a II_a, nu a  fost la ceremonia de căsătorie. Însă totul merge bine între ei. După 14 ani de csănicie, sunt la fel de fericiţi împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net