Vântul este atât de puternic încât rămâi în fundul gol

Ultima actualizare:
Nici șoferii nu au avut mai mult noroc
Nici șoferii nu au avut mai mult noroc

Orașul Chigaco a fost lovit de furtuni puternice, în ultimele zile. Rafale de vânt de peste 90 de kilometri pe oră, copaci căzuți peste mașini, clădiri evacuate și 260.000 de locuințe fără curent electric. Vântul a bătut cu o asemenea forță, încât oamenilor le-a fost extrem de greu chiar și să meargă pe stradă. Vineri și sâmbătă (19-20 februarie), mai multe străzi au fost închise peste noapte, din cauza furtunii.

Mai multe locuințe au fost evacuate, după ce geamurile unor clădiri de birouri au fost sparte, relatează abc7chicago.com. Vântul a avut aproape forța unui uragan, potrivit localnicilor. 160 de zboruri au fost amânate pe aeroportul O'Hare. Acoperișurile caselor au fost smulse, copacii au fost scoși din rădăcina de rafelel de vânt, iar mai multe cartiere din Chicago au rămas fără curent. Pe lângă faptul că niciun avion nu mai decola din Chicago, mersul trenurilor a fost, de asemenea, amânat.

Mașinile au fost smulse de pe carosabil
Mașinile au fost smulse de pe carosabil

Nici șoferii nu au avut mai mult noroc. Copacii căzuți pe șosea au făcut imposibilă deplasarea cu automobilul. Pe rețelele de socializare au apărut și mărturiile terifiante ale altor șoferi, ale căror mașini au fost smulse, pur și simplu, de pe stradă.


    Mașinile au fost smulse de pe carosabilFoto: Twitter
Mașinile au fost smulse de pe carosabilFoto: Twitter

Oamenilor le-a fost greu și să treacă strada

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net