Când vor părăsi oficial Prinţul Harry şi Meghan Markle Casa regală. Ce vor face în continuare

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi Prinţul Harry nu vor mai reprezenta familia regală britanică de la 1 apriliefoto: Getty
Meghan Markle şi Prinţul Harry nu vor mai reprezenta familia regală britanică de la 1 apriliefoto: Getty

Palatul Buckingham a oferit noi detalii despre viitorul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, după ce vor înceta, oficial, să mai fie membrii ai familiei regale. "Megxit", aşa cum a fost numită întreaga situaţie, a primit şi o dată oficială: 31 martie.

Mai mult, fiind ceva cu totul nou pentru Casa Regală, după 12 luni se va face o evaluare, conform mirror.co.uk. Meghan şi Harry îşi vor închide de la 1 aprilie şi biroul din Buckingham, iar cei 15 angajaţi vor fi daţi afară. Ducii de Sussex vor rămâne la cârma organizaţiei lor de caritate. 

Reprezentaţii oficiali ai Palatului au confirmat că ei vor avea în continuare titurile de Alteţă, dar nu le vor mai folosi. Harry îşi va păstra şi titlurile militare, dar nu va avea dreptul să le folosească pe perioada celor 12 luni de probă. De altfel, se vor purta încă discuţii pentru a vedea dacă Harry şi Meghan pot să folosească cuvântul "regal" în brandul lor. Schimbarea, dacă va exista, va fi anunţat o dată cu noua organizaţie non profit a cuplului. 

Ce îndatoriri ca membrii ai familiei regale mai au Harry şi Meghan 

În plus, s-a aflat şi ce paşi vor urma ducii, care se află acum în Canada, cu fiul lor Archie. Harry se va alătura lui Jon Bon Jovi pentr a înregistra o melodie pentru Jocurile Invictus de pe 28 februarie. El va participa la o serie de evenimente pe 5 şi 6 martie, iar Meghan i se va alătura pe 7 martie, la Royal Albert Hally. Meghan are şi ea programat, pe 8 martie, un eveniment pentru Ziua Femeii. Pe 9 martie, ei se vor alătura Reginei pentru Ziua Commenwealth. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net