Se cunoaște despre Prințul Harry că este mai nonconformist în raport cu eticheta regală, dar puțini știu că acesta a cântat alături de o trupă americană celebră. Informația a fost dezvăluită chiar de toboșarul acesteia.


Prințul Harry și formația The Killers au susținut în secret concerte timp de zece ani, confirmă toboșarul trupei, Roniie Vannucci Jr., într-un interviu pentru The Sun.

El a povestit că totul a început când Prințul Harry și-a făcut apariția la unul dintre concertele lor. De atunci, au colaborat și au petrecut multe nopți de concerte împreună timp de zece ani: „A apărut la un concert și ne-am înțeles bine. Sunt zece ani de atunci. Au fost multe nopți lungi.”

the_killers.jpg

the killers
Membrii formației The Killers
Foto: Getty

De asemenea, instrumentistul a mai declarat că printre fanii trupei lor se numără și alte personalități politice, precum David Cameron, fostul premier britanic și Barack Obama, fostul președinte american, dar pe toți, toboșarul i-a descris drept „oameni obișnuiți și drăguți”.

ronnie_vannucci_jr.jpg

the killers
Ronnie Vannucci Jr., toboșarul trupei The Killers
Foto: Getty

Ronnie a ținut să precizeze că notorietatea formației nu s-a datorat prezenței Prințului Harry, mai ales că acest lucru a fost păstrat cât se poate de discret. În plus, toboșarul mărturisește că nici el, nici colegii săi din trupă nu au știut cum să se comporte sau să discute cu un o personalitate de viță nobilă, totul a decurs natural și exact asta a făcut ca relația lor să fie durabilă.

 

 

 
 
Loading...