Care e singurul lucru pe care Prințul Harry nu-l poate ierta mamei sale

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a mărturisit că un lucru nu-l poate ierta mamei sale, Prințesa DianaFoto: Getty
Prințul Harry a mărturisit că un lucru nu-l poate ierta mamei sale, Prințesa DianaFoto: Getty

Prinții William și Harry au acceptat să dezvăluie detalii personale și amintiri dureroase cu mama lor, Prințesa Diana. Au vorbit pentru prima dată deschis de când aceasta a murit în tragicul accident. Harry a mărturisit însă că există și un aspect pe care nu-l poate ierta mamei sale.

Prințesa Diana avea doar 36 de ani atunci când a murit în tunelul din Paris. Copii săi, William și Harry, au fost șocați de tragica veste, iar azi, cu greu încearcă să rememoreze drama care le-a marcat copilăria. Dincolo de amintirile triste, există și momente pline de bucurie, emoționante, pe care atât Will, cât și Harry nu le vor uita niciodată, după cum menționează express.co.uk.

În declarațiile făcute pentru cel mai recent documentar despre viața Prințesei Diana, Harry a fost profund amuzat atunci când a revăzut un vechi album foto în care s-a văzut pe el și pe fratele său, pe când erau copii. Cel mai „bizar” aspect la aceste fotografii îl reprezintă ținutele vestimentare amuzante de care mama lor se ocupa personal.


    Prințul William, în 1984Foto: Getty
Prințul William, în 1984Foto: Getty

„Mi-ar plăcea să o pot întreba acum, pentru că sunt sigur că îi oferea multă satisfacție să mă îmbrace pe mine și pe William cu aceste haine bizare. Erau la fel: pantaloni scurți ciudați, pantofiori lucioși cu o bretea...Fotografiile mă fac pur și simplu să râd și să mă gândesc «cum puteai să ne faci așa ceva»?”, s-a amuzat Prințul Harry.

„Am ajuns la vârsta când William ar spune: «e ridicol, eu sunt fratele mai mare, de ce trebuia să fiu îmbrăcat la fel ca el?» Iar eu am să spun: «Ia stai așa, dacă tu ar trebui să fii îmbrăcat diferit, nu vreau să fiu eu singurul îmbrăcat așa.» Îmi place să cred că se distra îmbrăcându-ne așa”, a spus gânditor Harry.

William și Harry își amintesc cu bucurie de iubirea pe care le-o împărtășea Prințesa Diana și cum se străduia să le creeze o viață cât mai normală, lipsită de poverile regale.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net