Care este floarea favorită a Reginei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

    Regina Marii Britanii este o mare admiratoare a florilorFoto: Getty
Regina Marii Britanii este o mare admiratoare a florilorFoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a încă este o sursă de inspirație și de înțelepciune pentru britanicii conservatori și, cu toate că are cea mai îndelungată domnie, încă nu se cunosc foarte multe despre pasiunile sale. În cadrul unui interviu radiofonic, a ieșit la iveală care este floarea favorită a Miestății Sale.

Regina Marii Britanii a participat într-una din rarele ocazii de a înregistra un interviu pentru o emisiune la un radio britanic. Cu ocazia celei de-a 70-a aniversări, emisiunea radio a difuzat interviul în care Maiestatea Sa a vorbit despre grădinărit și despre „plantele care au fost o sursă de plăcere” de-a lungul vieții sale, după cum precizează express.co.uk.

Înregistrarea a avut loc la Frogmore House, din Windsor, iar aici, grădinarul regal, John Anderson, a dezvăluit jurnaliștilor că floarea sa favorită a reginei este ciuboțica-cucului, dar în topul preferințelor se numără și florile sălbatice. De asemenea, Maiestatea Sa adoră să viziteze grădinile din Frogmore primăvara, când toate plantele înfloresc și oferă o varietate de culori care încântă privirea și sufletul. Doar știm că Elisabeta a II-a este o mare admiratoare a culorilor foarte vii.


    Ciuboțica-cucului, floarea favorită a Elisabetei a II-aFoto: Getty
Ciuboțica-cucului, floarea favorită a Elisabetei a II-aFoto: Getty

„Sper din tot sufletul că vă bucurați de vizita în aceste grădini care ocupă un loc special în inima familiei mele. În urmă cu 150 de ani, Regina Victoria a scris despre această grădină dragă unde este «pace și liniște». în zilele noastre, este ceva mai mult zgomot, decât acum 150 de ani, dar Frogmore rămâne un ambient foarte relaxant. Nu sunt expertă, dar plantele au fost mereu o sursă de plăcere de-a lungul vieții mele”, a mărturisit Maiestatea Sa în cadrul interviului.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net