Care este primul lucru pe care trebuie să îl facă prințul Harry după ce naște Meghan Markle, conform tradiției regale

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry vor deveni în curând părințiFoto: Getty
Meghan Markle și prințul Harry vor deveni în curând părințiFoto: Getty

Prințul Harry (34 de ani) va deveni curând tătic pentru prima oară. Meghan Markle (37 de ani) urmează să nască la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lui mai.

Proaspătul tătic va avea o sarcină importantă de îndeplinit. Conform tradiției regale, după venirea bebelușului pe lume, prințul Harry trebuie să o sune mai întâi pe Regina Elisabeta utilizând un telefon criptat (care nu poate fi urmărit/ascultat n.r). Istoricul regal Kate Williams susține că această tradiție datează de generații întregi. Astfel, Regina va fi prima care va afla de venirea pe lume a bebelușului, pentru că ea este „capul familie”. 

Ce tradiții regale vechi nu vor fi respectate de Meghan Markle și prințul Harry

Nu toate tradițiile regale vor fi respectate. Una dintre ele este obiceiul arhaic de a avea „observatori” guvernamentali la naștere. Această tradiție datează din 1688 și a fost păstrată până la nașterea Reginei Elisabeta, potrivit tabloidului britanic The Sun

De asemenea, Meghan Markle și prințul Harry au decis că nu vor ca bebelușul să vină pe lume la spitalul St. Mary din Paddington, unde a născut Kate Middleton. În schimb, cuplul a optat pentru o maternitate mai aproape de reședința lor din Windsor. 

„Acest copil nu se va naște la St. Mary. Bârfele spun că Meghan nu vrea să o copieze pe Kate. Harry și soția lui și-au dat seama că există un interes public asupra acesti moment important din viața lor și vor să-l păstreze cât mai privat posibil”, a declarat o sursă apropiată de familia regală.

Meghan Markle se teme de naștere

Așa cum era de așteptat, fiind la prima naștere, Meghan Markle este foarte emoționată. Ducesa de Sussex se teme de complicații și speră că nu va fi nevoie de o operație cezariană.

„Meghan este speriată și se gândește la complicații, cum ar fi o operație cezariană de urgență. Nu-și dorește nici stresul de a arăta imaculat pe scările spitalului câteva ore mai târziu. Ca orice mamă aflată la prima experiență de acest gen, Meghan se gândește doar la naștere. Pentru că are 37 de ani este considerată o mamă mai înaintată în vârstă, iar asta poate duce uneori la complicații. Este stresată și pentru că toată atenția oamenilor este ațintită asupra ei, așa că ea și Harry au decis să se ducă la o altă maternitate, unde Meghan să se recupereze în privat. Meghan își dorește o naștere naturală și normală, fără ca acest moment important din viața ei să fie mediatizat”, a mai spus sursa citată mai sus. 

Citește și

Prințul Charles i-a interzis lui Meghan Markle să poarte coroane, deși Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Duș rece pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Regina și-a impus voința

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net