Palatul Kensington a anunțat oficial că Ducesa de Cambridge (35 de ani) este însărcinată pentru a treia oară, la două luni după ce Kate părea doar că glumește că urmează să aibă mai mulți bebeluși, în timpul unei vizite în Polonia.


În timpul acelui tur, Kate, care era însoțită de Prințul William, a primit în dar o jucărie de pluș pentru copii care a încântat-o pe ducesă atât de mult, încât a glumit cu William: „Cred că va trebui să avem mai mulți bebeluși”, amintește Daily Mail. Mai mult decât atât, jucăria pe care o primise cadou, a fost creată de compania Whisbear și este special concepută pentru nou-născuți, imitând sunetele din burtica mamei, pentru a le crea confort.

Acesta nu a fost însă unicul indiciu care a sugerat că ducesa ar fi însărcinată. Aflându-se la Varșovia, în cadrul unei recepții, fotografii au putut observa cum Kate Middleton abia dacă s-a atins de un pahar cu vin. Probabil, ea știa deja că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Kate Middleton este însărcinată! Ducesa și Prințul William vor avea al treilea copil

william-kate-middleton-craciun-detaliu.jpg

william kate
George pare hotărât să-şi ia trenuleţul de jos şi doar aparatul foto îi distrage puţin atenţia de la obiectivul său
Foto detaliu

Kate a făcut anunțul cu doar câteva zile înainte ca familia regală să comemoreze 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. „Regina și ceilalți membri ai familiei sunt foarte încântați”, s-a arătat în comunicat. 

Potrivit anunțului oficial al Palatului Kensington, Kate Middleton este însărcinată pentru a treia oară: „Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil. Regina și membrii celor două familii sunt încântate de această știre. Alteța sa regală nu va mai participa azi (4 septembrie, n.r.) la evenimentul planificat la Road Children’s Center din Londra. Ducesa primește îngrijiri la Palatul Kensington”, se menționează în anunțul oficial, potrivit The Mirror.

gettyimages-611411356.jpg

kate middleton
Will și Kate sunt în așteptarea celui de-al cincilea membru al familiei lor
Foto: Getty

În timpul primelor două sarcini, Kate a acuzat stări de rău acute, cunoscute și sub denumirea științifică Hyperemesis Gravidarum, iar simptomele au revenit în această dimineață și în cazul celei de-a treia sarcini. Din acest motiv, staff-ul Ducesei de Cambridge a fost nevoit să anuleze participarea sa la un eveniment ce urma să aibă loc în cursul zilei de 4 septembrie.

Kate este însărcinată în mai puțin de trei luni, iar anuțul oficial probabil nu ar fi fost făcut dacă ducesa nu s-ar fi simțit rău în această dimineață. Și atunci când a fost însărcinată a doua oară, ea a fost tratată tot la domiciliul regal, din motive de siguranță și confort. Sarcina lui Kate pare să-i dea programul peste cap și Prințului William, care ar vi trebuit să fie prezent la Manchester tot în decursul acestei zile, informează site-ul oficial al revistei People.

Se anunță deja o săptămână agitată pentru William și Kate. Joi, 7 septembrie, ducii de Cambridge ar trebui să-l ducă pe micul George la grădiniță.

 

După eveniment, cea care i-a dăruit jucăria a declarat jurnaliștilor că ambii duci au râs când Kate a rostit acea frază care încă răsună în memoria tuturor, vrând astfel să sugereze că a fost doar glumă. Pe 4 septembrie, Palatul Kensington a confirmat că Ducesa de Cambridge chiar vorbea serios iar familia regală urmează să să primească în sânul ei încă un membru anul viitor.

 

 
 
Loading...