Care a fost momentul când Kate Middleton s-a dat de gol că e însărcinată

Ultima actualizare:

    În timpul vizitei în Polonia, KAte Middleton a oferit câteva indicii că ar fi însărcinată a treia oarăFoto: Getty
În timpul vizitei în Polonia, KAte Middleton a oferit câteva indicii că ar fi însărcinată a treia oarăFoto: Getty

Palatul Kensington a anunțat oficial că Ducesa de Cambridge (35 de ani) este însărcinată pentru a treia oară, la două luni după ce Kate părea doar că glumește că urmează să aibă mai mulți bebeluși, în timpul unei vizite în Polonia.

În timpul acelui tur, Kate, care era însoțită de Prințul William, a primit în dar o jucărie de pluș pentru copii care a încântat-o pe ducesă atât de mult, încât a glumit cu William: „Cred că va trebui să avem mai mulți bebeluși”, amintește Daily Mail. Mai mult decât atât, jucăria pe care o primise cadou, a fost creată de compania Whisbear și este special concepută pentru nou-născuți, imitând sunetele din burtica mamei, pentru a le crea confort.

Acesta nu a fost însă unicul indiciu care a sugerat că ducesa ar fi însărcinată. Aflându-se la Varșovia, în cadrul unei recepții, fotografii au putut observa cum Kate Middleton abia dacă s-a atins de un pahar cu vin. Probabil, ea știa deja că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

După eveniment, cea care i-a dăruit jucăria a declarat jurnaliștilor că ambii duci au râs când Kate a rostit acea frază care încă răsună în memoria tuturor, vrând astfel să sugereze că a fost doar glumă. Pe 4 septembrie, Palatul Kensington a confirmat că Ducesa de Cambridge chiar vorbea serios iar familia regală urmează să să primească în sânul ei încă un membru anul viitor.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net