Carmen şi Klaus Iohannis, poză surprinzătoare de cuplu la Palatul Buckingham

Ultima actualizare:
Carmen şi Klaus Iohannis s+au fofografiat la bradul reginei
Carmen şi Klaus Iohannis s+au fofografiat la bradul reginei

Mereu serios, Klaus Iohannis a lăsat să se vadă şi o altă latură a sa. Preşedintele Românieie se pare că în viaţa de cuplu este o persoană care se bucură de lucruri mici, iar după ultima imagine în care apare alături de soţia sa Carmen, într-o ipostază veselă la bradul de Crăciun de la Palatul Buckingam, nu mai încape niciun dubiu.

Prima-doamnă a României a publicat  pe Facebook o fotografie în care apare alături de soţul său, preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a propagat cu rapiditate în mediul online şi au existat voci  care ar fi susţinut că fotografia cu preşedintele şi soţia nu ar fi una protocolară. După ce a fost intens comentată şi analizată ţinuta pe care a purtat-o la recepţia găzduită de regina Elisabeta la Palatul Buckingham, Carmen Iohannis reuşeşte din nou să stârnească vâlvă, de această dată cu o ipostază mai jucăuşă.


    Carmen şi Klaus Iohannis s+au fofografiat la bradul regineiFoto: arhivă personală
Carmen şi Klaus Iohannis s+au fofografiat la bradul regineiFoto: arhivă personală

În imaginea publicată pe Facebook, Carmen şi Klaus Iohannis apar zâmbind larg lângă un brad de Crăciun de la Palatul Buckingham. Fotografia a srâns aproape 40 de mii de aprecieri şi sute de comentarii.

Carmen Iohannis stârneşte mereu controverse pe seama vestimentaţiei 

Preşedintele şi soţia sa au participat, marţi seară, la recepţia oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO  Carmen Iohannis a schimbat câteva cuvinte cu suverana Marii Britanii şi apoi, alături de preşedinte, au discutat cu Donald Trump şi cu soţia acestuia, Melania. 

Totuși, soția Președintelui României reușește întotdeauna să întoarcă privirile celor din jur, orice apariție oficială a sa făcând subiectul unor mici controverse în spațiul media. Deși apelează la sfaturile stiliștilor, mulți sunt de părere că Prima Doamnă, în vârstă de 58 de ani, nu excelează la capitolul vestimentație. De cealaltă parte stau însă admiratorii soției lui Iohannis, care o consideră pe aceasta ca fiind una dintre cele mai elegante femei din România.

Citeşte şi:

Secretele fracului purtat de Klaus Iohannis in Japonia, la care Alexandru Ciucu a lucrat 150 de ore

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net