Dacă vreţi o căsnicie trainică, trebuie să aveţi grijă la cum se îmbracă mireasa. Tan Lili, din provincia chineză Gansu a creat cea mai ingenioasă rochie pentru fericitul eveniment. A folosit sacii de ciment goliţi la construirea casei şi şi-a făcut ditamai trena de prinţesă rurală. Cine a spus că rochia de mireasă trebuie să fie din satin şi dantelă? „Casa de piatră” se construieşte cu ciment, iar Ana Meşterului Manole ştie cel mai bine acest lucru...


Este cea mai ingenioasă, creativă, interesantă şi ecologică rochie de mireasă purtată vreodată la o cununie! Tan Lili, de 28 de ani, dintr-un sătuc din provincia chineză Gansu şi-a renovat casa împreună cu soţul ei şi au folosit 40 de saci de ciment. La finalul lucrărilor, când făcea curăţenie pe şantier, femeia din Longnan a avut o idee nemaiîntâlnită. A strâns sacii şi i-a transformat într-o rochie de mireasă inedită.

mireasa_ciment_2.jpg

rochie mireasa, china
Mirele Yang Mingfei a participat la şedinţa foto costumat în... trening
captură video YouTube

Şi pentru că la nunta ei Tan Lili nu a avut bani să îşi cumpere ţinuta specifică evenimentului, gospodina a organizat o şedinţă foto în rochia de mireasă confecţionată din saci. Din păcate, mirele nu a purtat costum pentru că toţi cei 40 de saci au intrat în trena lui Tan. Aşa că a venit la poză în hainele de pe şantier. Tan a renunţat la şcoală la 18 ani pentru a munci la fermă după moartea tatălui ei. În 2012, s-a măritat cu soţul ei Yang Mingfei şi a născut un băiat. Nunta a fost una săracă, în familie.

mireasa_ciment_3.jpg

rochie mireasa
Trena lungă de patru metri este ideală pentru măturat curtea...
captură video YouTube

Zilele trecute, când făcea curăţenie prin curte, Tan a avut o idee. A pus mâna pe ac şi aţă şi cât Yang Mingfei era plecat la câmp s-a apucat să însăileze sacii de ciment într-o rochie de mireasă cu trenă de patru metri, după un model pe care îl văzuse într-o revistă. Ea a confecţionat rochie în trei ore, în timp ce pregătrea mâncarea pentru familie. Când au văzut creaţia, vecinele au chemat un fotograf să imortalizeze momentul. În felul acesta Tan a devenit celebră la nivel mondial. „Nu mă aşteptam să am un asemenea succes cu rochia din saci de ciment”, a declarat Tan pentru Paer Video. Succesul de pe internet i-a atras porecle de genul „Mireasa de ciment” sau „Împărăteasa de ciment Wu” datorită siglei producătorului de materiale de construcţii.

Loading...
Citeste tot despre: