Vila care are o suprafaţă locuibilă de 503,5 mp, din New Jersey, e intitulată ”Casa de vară a lui Moş Crăciun”. De ce? Pentru că are în interior 30 de pomi de Crăciun, 81 de coroniţe, 20 de spărgătoare de nuci, 38 de Moşi Crăciun, 238 de îngeraşi, 115 statuete religioase şi 14 iesle.


Proprietarii vilei de 503,5 mp, din Colts Neck, New Jersey, SUA, Janet şi Christopher Munger, au scos la vânzare Casa lui Moş Crăciun. Ei speră să obţină 2,2 milioane de dolari pe imobilul care este decorat tot timpul anului în spiritul cabanei din Laponia, unde se ascunde Moşul care aduce daruri copiilor din întreaga lume. Casa e păzită de 238 de îngeri şi 115 statuete religioase.

Soţii Munger au locuit aici aproape 30 de ani şi în preajma Crăciunului, Janet, care a fost profesoară de engleză şi istoria literaturii universale, îi invita pe studenţi la ea acasă. ”La noi în casă este Crăciun tot timpul anului. Inclusiv pe marginea piscinei avem brazi pe care îi împodobim cu globuri şi în timpul verii. De ce să călătoreşti până la Polul Nord pentru a intra în spiritul Sărbătorilor de iarnă când poţi aduce sărbătorile la tine”, a declarat Janet Munger pentru agenţia imobiliară Zillow, care se ocupă de vânzarea proprietăţii.

Majoritatea decoraţiunilor din casă (n.r. peste 5.000 în total) sunt piese de colecţie pe care soţii Munger le-au strâns în timpul călătoriilor lor prin Germania, Belgia, Elveţia, Franţa, Norvegia, Suedia, Finlanda şi chiar Japonia. Inclusiv covoarele persane din dormitoare conţin simboluri de Crăciun, cum ar fi brazii, elfii, renii sau îngeraşii. Casa are patru dormitoare, cinci băi, piscină încălzită şi sală de fitness.

Adresa exactă este 1 Rivers Edge Drive, Colts Neck, New Jersey. Familia Munger a început să decoreze vila în 1990 şi timp de 30 de ani au tot adăugat elemente până când au reuşit să adune o colecţie de aproape 5.000 de obiecte. Casa se vinde integral, cu mobilierul şi decoraţiunile din ea.

 

 
 
Loading...