Casa de vară a lui Moş Crăciun se dă cu 2,2 milioane de dolari. Imagini spectaculoase

Ultima actualizare:

    Casa de vară a Moşului are în interior 238 de îngeraşi
Casa de vară a Moşului are în interior 238 de îngeraşi

Vila care are o suprafaţă locuibilă de 503,5 mp, din New Jersey, e intitulată ”Casa de vară a lui Moş Crăciun”. De ce? Pentru că are în interior 30 de pomi de Crăciun, 81 de coroniţe, 20 de spărgătoare de nuci, 38 de Moşi Crăciun, 238 de îngeraşi, 115 statuete religioase şi 14 iesle.

Proprietarii vilei de 503,5 mp, din Colts Neck, New Jersey, SUA, Janet şi Christopher Munger, au scos la vânzare Casa lui Moş Crăciun. Ei speră să obţină 2,2 milioane de dolari pe imobilul care este decorat tot timpul anului în spiritul cabanei din Laponia, unde se ascunde Moşul care aduce daruri copiilor din întreaga lume. Casa e păzită de 238 de îngeri şi 115 statuete religioase.

Soţii Munger au locuit aici aproape 30 de ani şi în preajma Crăciunului, Janet, care a fost profesoară de engleză şi istoria literaturii universale, îi invita pe studenţi la ea acasă. ”La noi în casă este Crăciun tot timpul anului. Inclusiv pe marginea piscinei avem brazi pe care îi împodobim cu globuri şi în timpul verii. De ce să călătoreşti până la Polul Nord pentru a intra în spiritul Sărbătorilor de iarnă când poţi aduce sărbătorile la tine”, a declarat Janet Munger pentru agenţia imobiliară Zillow, care se ocupă de vânzarea proprietăţii.

Baia
Baia

Dormitor
Dormitor

Majoritatea decoraţiunilor din casă (n.r. peste 5.000 în total) sunt piese de colecţie pe care soţii Munger le-au strâns în timpul călătoriilor lor prin Germania, Belgia, Elveţia, Franţa, Norvegia, Suedia, Finlanda şi chiar Japonia. Inclusiv covoarele persane din dormitoare conţin simboluri de Crăciun, cum ar fi brazii, elfii, renii sau îngeraşii. Casa are patru dormitoare, cinci băi, piscină încălzită şi sală de fitness.

Sala de forţă
Sala de forţă

Adresa exactă este 1 Rivers Edge Drive, Colts Neck, New Jersey. Familia Munger a început să decoreze vila în 1990 şi timp de 30 de ani au tot adăugat elemente până când au reuşit să adune o colecţie de aproape 5.000 de obiecte. Casa se vinde integral, cu mobilierul şi decoraţiunile din ea.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net