Cât alcool bea pe zi Regina Marii Britanii. Ai nevoie de ficat bun să-i faci față!

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a este mare amatoare de ginfoto: Getty Images
Regina Elisabeta a II-a este mare amatoare de ginfoto: Getty Images

La 90 de ani, Regina Marii Britanii se poate lăuda cu o sănătate de fier. După 60 de ani de domnie, Elisabeta a II-a e în mare formă și onorează toate obligațiile publice. Gurile rele spun că ”de vină” ar fi nivelul constant de alcool consumat în fiecare zi.

Publicația ”Business Insider” dezvăluie obiceiurile legate de consumul de alcool ale Reginei Elisabeta. Se pare că nici la 90 de ani, Elisabeta a II-a n-a renunțat la vreunul din păhărelele zilnice.

Așadar, mare amatoare de gin, regina bea în fiecare zi, înainte de masa de prânz, un pahar de gin cu  Dubonnet, un vermut, garnisit cu lămâie și gheață. La masă, monarhul se delectează cu un pahar de vin. Ai putea crede că asta e tot. Ei bine, nu! Seara, regina savurează un Martini sec și, înainte de culcare, sărbătorește ziua ce-a trecut cu o cupă de șampanie.

Adăugați la acest cocktail zilnic alcoolul oferit la dineurile la care participă, și o să ajungeți la un consum de cel puțin 42 de unități de alcool pe săptămână pentru cel mai important om din Marea Britanie. Și totuși, asta nu reprezintă decât jumătate din ceea ce obișnuia să consume mama ei, o mare iubitoare de gin. Cum Regina Mamă a trăit până la 101 ani, nu avem de ce se ne îngrijorăm în privința Elisabetei.

Din nefericire, ginul nu i-a purtat prea mult noroc Prințesei Margaret. După divorțul din 1978, sora reginei cade victimă alcoolismului, consumă mai multe sticle de gin și fumează până la trei pachete de țigări pe zi, ceea ce o trimite direct pe masa de operație, pentru o intervenție la plămâni. Prințesa se retrage din viața publică și își petrece cea mai mare parte a timpului pe Insula Mustique, în Caraibe, unde se stinge din viață, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de 72 de ani.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net