Michelle Obama, un etalon de stil şi poate cea mai iubită fostă primă doamnă a Americii, a anunţat că va publica o carte de memorii. Suma pe care o va primi soţia lui Barack Obama este una fabuloasă.


Potrivit Daily Mail, Michelle Obama (54 de ani) ar primi 30 de milioane de dolari pentru autobiografia ei.

Ce sexy arată Michelle Obama, la 53 de ani! Fosta Primă Doamnă a făcut senzaţie la plajă

hepta_3190239.jpg

barack obama, michelle, casa alba, prima doamnă, presedintele sua
Fostul cuplu prezidenţial, după opt ani de mandat
foto Hepta

A scăpat în sfârşit de rigorile impuse de protocolul prezidenţial, când trebuia să fie atentă cum se îmbracă atunci când iese în public. Timp de opt ani, între 2009-2017, cât a stat la Casa Albă alături de Barack Obama (56 de ani), Michelle a fost extren de zgârcită cu apariţiile la plajă.

foto_guliver_splashnews.jpg

michelle obama, prima doamna SUA, Partidul Democrat
Michelle Obama a fost însoţită de o armată de agenţi secreţi pe plaja din Miami
foto Guliver / Splashnews

Însă acum recuperează din plin. După ce sâmbătă, Michelle Obama a ieşit la bălăceală cu fiica ei cea mare, Malia, de 19 ani, duminică i-a venit rândul Sashei să îşi însoţească mama la plajă. Cele două s-au asortat perfect îmbrăcându-se în alb. Michelle Obama a purtat o pereche de pantaloni scurţi albi, un sutien şi o cămaşă de in de aceeaşi culoare. Pe cap a avut o bandană neagră şi nu a renunţat nici o clipă la ochelarii de soare, cu indice mare de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Cele trei au profitat de faptul că Barack Obama s-a aflat săptămâna trecută în Marea Britanie şi şi-au făcut de cap, la plajă. Malia mai are doar patru zile de vacanţă şi apoi, va trebui să se întoarcă în campusul de la Harvard.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, Michelle Obama a explicat că secretul siluetei ei de vis este faptul că se trezeşte în fiecare zi la 4:30 şi merge la sala de forţă. După ce termină exerciţiile la aparate începe să alerge timp de 45-60 de minute.

 

„Să scriu Becoming a fost o experiență profund personală. Vorbesc despre rădăcinile mele și despre cum o fată din Sud și-a găsit vocea. Sper că această călătorie a mea va inspira cititorii să găsească curajul de a deveni oricine aspiră ei să fie. Abia aștept să-mi împărtășesc povestea cu voi“, a scris Michelle Obama pe Twitter.

da.jpg

michelle obama carte lansare bani
Michelle spune că abia aşteaptă să-şi împărtăşească povestea cu fanii ei
foto: Instagram

 

Intitulată “Becoming”, cartea va fi lansată la 13 noiembrie şi va fi tradusă în 24 de limbi străine. În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

Michelle a mai publicat în 2012 o carte despre grădinărit, intitulată “American Grown”.

Şi Barack Obama îşi pregăteşte autobiografia

În 2017, soţii Obama au semnat un contract cu editura Penguin Random House pentru a publica autobiografiile lor. Dacă Michelle a anunţat deja data la care cartea sa va apărea pe piaţă, Barack n-a dat niciun detaliu.

hepta_3346001.jpg

obama barack presedinte michell
Michelle şi Barack sunt căsătoriţi de 25 de ani
foto: Hepta

 

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii a publicat deja două cărţi: "Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance" (1995) şi "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream" (2006). Ambele s-au bucurat de succes şi au fost vândute în milioane de exemplare.

 

 

Loading...