Un bărbat a făcut declarații șocante despre angajații unui orfelinat din Australia. Acesta susține că a fost abuzat și mutilat la un centru de copii din Sidney. De asemenea, el a declarat că nu este singurul și că mai mulți băieți au trecut prin aceeași experiență îngrozitoare. Cazul a ajuns în atenția autorităților australiene.


Școala de corecție Daruk Training era casa a sute de infractori minori, cei mai mulți dintre ei orfani, în perioada 1960-1991. Gordon Meyers, care acum are 50 de ani, a spus presei prin ce chinuri îngrozitoare a trecut acolo. El a ajuns la școala de corecție pe când avea 13 ani. Meyers susține că a fost violat și bătut de mai mulți angajați ai centrului „cărora nu le plăceau băieții cu prepuț”, scrie tabloidul britanic The Sun. Aceștia le făceau circumcizie copiilor, iar ei țipau în chinuri.

„Mi-a tăiat penisul când aveam 13 ani”

aussiemain_2601199a.jpg

copii abuzati sexual
Bărbații angajați la centrul de corecție Daruk îi violau pe copii
Foto: thesun.co.uk

 

Gordon Meyers susține că un bărbat l-a abuzat: „Mi-a tăiat penisul. Împlinisem 13 ani și m-a dus la o clinică, susținând că are dreptul să îmi facă circumcizie. Eu i-au spus că nu vreau, dar mi-a făcut o injecție și m-a adormit în mijlocul operației, pentru că țipam de durere. Era sânge peste tot. M-a dus la un spital unde un medic a încercat să mă repare”. Meyers susține că a fost traumatizat pe viață de această experiență și că nu poate face sex și nu poate avea copii. Fișa lui medicală dovedește această poveste. Gordon Meyers a mai spus că penisul lui „nu a crescut” din cauza acelei intervenții chirurgicale ilegale.

2be07c6cb8f87a143772f3a6dd89972c.jpg

copii abuzati sexual
Sute de copii au trecut pragul școlii de corecție Daruk
Foto: news.com.au

 

De asemenea, cazul lui nu este singurul. Mai mulți copii au fost mutilați și violați de bărbații angajați la Școala de corecție Daruk. O altă persoană susține că a trecut prin aceeași experiență când era copil. La același centru, Carl Orme era violat zilnic de mai mulți bărbați, care erau angajați să aibă grijă de copii. Comisia care se ocupă de cazurile copiiilor abuzați sexual a preluat acest caz și încearcă să găsească vinovații.

 

 
 
Loading...