Caz șocant! O mamă și-a ars de vie propria fiică

Ultima actualizare:

    Și-a ars fiica de vie pentru că a refuzat să se măriteFoto Daily Mail
Și-a ars fiica de vie pentru că a refuzat să se măriteFoto Daily Mail

Este de-a dreptul șocant cum pot reacționa uneori unii părinți față de propriii copii din motive banale. O mamă de origine pakistaneză și-a ars de vie fiica adolescentă dintr-un motiv complet stupid.

Zeenat Rafiq (18 ani) a fost arsă de vie de mama ei sub acuzațoa că a sfidat familia refuzând să se mărite cu un băiat, relatează DailyMail.co.uk. Familia locuiește în Lahore, în estul Pakistanului. 

Parveen Rafiq, mama criminală, a fost arestată în aceeași zi când a comis îngrozitoarea faptă și a recunoscut și-a ucis fiica pentru că a refuzat să aibă parte de o nuntă tradițională. Femeiea dorea ca Zeenat să se mărite cu iubitul ei, Hasan Khan, un mecanic de motocilete. 

Pakistani mother burns her daughter alive for marrying her boyfriend https://t.co/jRb8mRQJOd— Daily Mail Online (@MailOnline) 8 iunie 2016

Pakistani mother burns her daughter alive for marrying her boyfriend https://t.co/jRb8mRQJOd

Familia ei i-au cerut în repetate rânduri să se căsătorească pentru a nu trăi în "concubinaj". Totuși, Zeenat nu își dorea încă acest lucru și s-a temut de ce este mai rău, fiindu-i teamă de reacția părinților. 

În Pakistan sunt ucise anual în jur de 1.000 de femei pentru că "încalcă" normele conservative islamice. Săptămâna trecut, o profesoară în vârstă de 19 ani a fost torturată și arsă de vie pentru că a refuzat să se mărite cu fiul șefului său, un bărbat de două ori mai mare decât ea.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net