Caz șocant în Pakistan! Bărbat, ucis și incendiat de sute de oameni, după ce a fost acuzat de blasfemie

Ultima actualizare:

    Bărbatul, alături de familia sa. Acesta a fost ucis după ce a fost acuzat de blasfemieFoto: Arhivă personală
Bărbatul, alături de familia sa. Acesta a fost ucis după ce a fost acuzat de blasfemieFoto: Arhivă personală

Un caz tulburător de cruzime a avut loc în Pakistan, acolo unde un bărbat, directorul unei fabrici, a fost torturat de sute de oameni, iar mai apoi incendiat. Se pare că agresorii au fost deranjați de faptul că victima ar fi dat jos pe pereții clădirii niște afișe cu citate din Coran.

Bărbatul ucis cu bestialitate, Priyantha Diyawadana, era din Sri Lanka și era directorul unei fabrici. Acesta a fost torturat, ucis și mai apoi incendiat de sute de oameni, fiind acuzat de blasfemie, după ce fi dat jos niște afișe cu citate din Coran. 

Teribilul incident a avut loc vineri, atunci când sute de oameni furioși s-au adunat la porțile fabricii victimei încă de la primele ore ale dimineții. În jurul prânzului, mulțimea a reușit să intre în interiorul clădirii și l-a capturat pe Priyantha Diyawadana.

Și-au făcut poze cu cadavrul bărbatului

Oamenii l-au pedepsit pe acesta pentru blasfemie, după ce bărbatul a dat jos mai multe afișe ce conțineau citate din Coran și numele profetului Mohamed. Priyantha Diyawadana a fost atacat cu brutalitate de o mulțime de oameni, acest lucru putând fi observat și în imaginile publicate ulterior pe rețelele de socializare, cu un puternic impact emoțional. După ce l-au ucis, agresorii i-au incendiat trupul. În tot acest timp, mai multe persoane se pozau cu cadavrul bărbatului, informează presa internațională. 


    Cadavrul bărbatului a fost incendiatFoto: Profimedia
Cadavrul bărbatului a fost incendiatFoto: Profimedia

Au fost reținute 50 de persoane

„În urma renovării clădirii, niște afișe au fost scoase de pe perete. Este posibil să fi profanat afișe care poartă numele profetului Mohamed. Poate că managerul a fost linșat tocmai din această cauză”, a declarat asistentul comisarului de poliție, Mohammed Murtaza.

„Din păcate, nu pot confirma sau infirma nimic în acest moment. Alibiul folosit pentru crimă este blasfemie, dar cauza crimei pare a fi una personală. Investigăm problema”, a continuat acesta. Până în acest moment au fost reținute 50 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net