Caz șocant! A violat-o pentru că "s-a prefăcut moartă", apoi a acoperit-o cu frunze

Ultima actualizare:

    Yassar Murrat Ayuc, taximetristul care și-a violat clienta, apoi a acoperit-o cu frunze și a abandonat-o pe marginea drumuluiFoto: The Mirror
Yassar Murrat Ayuc, taximetristul care și-a violat clienta, apoi a acoperit-o cu frunze și a abandonat-o pe marginea drumuluiFoto: The Mirror

Un violator din Marea Britanie i-a uimit pe judecători când au aflat cum a batjocorit o femeie, profitând de faptul că se afla sub influența alcoolului. În mod paradoxal, bărbatul susține că de fapt el este victima.

Yassar Murrat Ayuc (49 de ani), zis și „Turcul Tony”, a fost condamnat la închisoare pentru că a atacat o femeie și a violat-o, relatează The Mirror. În fața judecătorilor însă, el s-a apărat și a susținut că de fapt femeia a fost cea care l-a atacat și l-a forțat să întrețină relații sexuale cu ea, temându-se că altfel i-ar fi rănit penisul.

Ayuc era șofer de taxi și a întâlnit-o pe femeie atunci când i-a cerut să o conducă la o prietenă. S-au prelevat dovezi care au arătat că ea consumase o mare cantitate de alcool întrucât ieșise în oraș cu iubita sa. Taximetristul a profitat de ea, văzând că era foarte amețită și nu a dus-o la destinație, așa cum ar fi trebuit, ci într-o zonă izolată, unde nu i-ar fi văzut nimeni.

Femeia s-a dat jos din mașină și a observat că nu se afla unde trebuia, dar se simțea mult prea rău pentru a riposta, astfel că s-a lungit la pământ, prefăcându-se moartă. Pentru Ayuc nici nu se putea o situație mai favorabilă și s-a năpustit asupra ei și a violat-o, după care a acoperit-o cu frunze uscate. Ea a stat complet nemișcată cât timp a durat agresiunea sexuală, iar când bărbatul a plecat și a abandonat-o, s-a ridicat și s-a dus să ceară ajutor.

Varianta poveștii lui Ayuc îl scoate însă pe el victima. Fostul taximetrist a declarat că femeia îi spunea în mașină că este lesbiană, dar nu ar avea nicio problemă să facă sex și cu un bărbat. „Turcul Tony” susține că a oprit mașina pentru a-și face nevoile, dar ea s-a năpustit asupra lui și l-a apucat de penis, amenințându-l că îl va răni în zona intimă dacă nu se culcă cu ea.

„Era puternică și nu m-am putut împotrivi. Am încercat să mă smulg din mâna ei, dar n-am reușit. Nu eram încântat de ce se întâmpla. Ca să fiu sincer, m-am simțit copleșit. Sunt doar un om.”

Polițiștii au găsit însă urme ale ADN-ului bărbatului pe hainele femeii care indică faptul că a fost agresată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net