Ce actori celebri aproape s-au bătut pentru inima Prințesei Diana. Elton John a povestit întâmplarea!

Ultima actualizare:
Se pare că cei doi actori au „concurat” în acea seară pentru a intra în grațiile Prințesei Diana
Se pare că cei doi actori au „concurat” în acea seară pentru a intra în grațiile Prințesei Diana

Deși a suferit mult din cauza mariajului său nefericit și presărat cu adulter de Prințul Charles, Prințesa Diana avea charm și era curtată de mult bărbați celebri și influenți. În cartea sa autobiografică, marele Elton John, prieten de altfel cu regretata Lady Di, a povestit cum în casa lui, în timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas să se răfuiască pentru atenția și grațiile Prințesei Inimilor, în perioada în care aceasta era separată de Charles.

Elton John a povestit că Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se ia la bătaie în casa lui, în timpul unei cine, din cauza prințesei Diana.

„În timp ce lucram la The Lion King, Jeffrey Katzenberg, șeful Disney, a venit în Anglia. David Furnish – acum soțul meu – și eu am organizat o cină pentru el și soția sa și i-am întrebat dacă doreau să cunoască pe cineva anume, iar ei au spus imediat Prințesa Diana.

Așa că am invitat-o pe Diana, George Michael, Richard Curtis și soția sa Emma Freud, Richard Gere și Sylvester Stallone, toți aflându-se în Londra în acel moment”, a scris cântărețul în cartea sa autobiografică, potrivit The Sun. 

Prințesa Diana, apariția ei iconică, după ce a aflat că Charles o înșală
Prințesa Diana, apariția ei iconică, după ce a aflat că Charles o înșală

Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se ia la bătaie pentru Prințesa Diana

Artistul a explicat că Diana era despărțită de prințul Charles la acel moment și că imediat ce ea și Richard Gere, care tocmai divorțase de Cindy Crawford, s-au văzut, au fost atrași unul de altul și au petrecut mult timp în fața șemineului vorbind în privat. Totuși, o altă persoană prezentă la petrecere, actorul Sylvester Stallone, nu a fost încântat deloc de simpatiile care se creau între cei doi.


    Se pare că cei doi actori au „concurat” în acea seară pentru a intra în grațiile Prințesei Diana Foto: Colaj Click!/Getty Images
Se pare că cei doi actori au „concurat” în acea seară pentru a intra în grațiile Prințesei Diana Foto: Colaj Click!/Getty Images

„Cred că el a venit la petrecere cu intenția clară de a o lua pe sus pe Diana, dar și-a văzut planurile distruse pentru acea seară”, a mai scris Elton John. În cele din urmă, cina a fost servită și toți invitații au mers la masă, mai puțin Richard Gere și Stallone. „L-am rugat pe David să meargă să-i găsească. S-a întors cu amândoi, dar avea pe față o expresie cenușie. ‘Elton, avem… o problemă, mi-a șoptit. Căutându-i pe cei doi, i-a găsit pe hol contrându-se, aparent pe punctul de a-și rezolva diferențele cu privire la Diana folosindu-se de pumni”, a mai explicat cântărețul.

După cină, Diana și Richard Gere au reînceput să vorbească, iar Stalone a pelcat nervos de la petrecere. „Niciodată n-aș fi venit dacă aș fi știut că Făt Frumos va fi aici. Dacă aș fi vrut-o, aș fi luat-o!”, le-a spus el furios gazdelor sale la plecare. „Am reușit să ne abținem până când mașina lui a dispărut din raza noastră vizuală apoi am început să râdem. Înapoi în sufrageria noastră, Diana și Richard Gere se uitau încă unul la altul. Ea părea complet neafectată. Poate că nu și-a dat seama ce se întâmplă, sau poate chestii de genul asta s-au întâmplat tot timpul și era obișnuită cu asta”, mai scrie artistul în cartea sa „Me: Elton John”, care va apărea în formulă completă la sfârșitul lunii. 

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net