Imaginea prinţesei Diana a apărut peste noapte pe un stâlp al tunelului unde aceasta a murit în Paris. Portretul zâmbitor al lui Lady Di s-a ivit uimitor înainte de împlinirea a 21 de ani de la tragica ei moarte.


Imaginea prinţesei Diana a apărut recent pe stâlpul 13 de care s-a zdrobit maşina în care s-a aflat aceasta în ziua de 31 august 1997. Astăzi se împlinesc 21 de ani de la nenorocire. Pictorul, identificat doar sub pseudonimul 7Nuit, a sfidat interdicţia de a circula în tunel ca pieton pentru a o face. A pictat-o la ora 4.00 din noapte, pentru a se asigura că sunt mai puţine maşini.

Prinţesa Diana, moarte, apariţie

Coloana 13 pe care a apărut chipul zâmbitor al prinseţei Diana la 21 de ani de la moarte
Chipul prinţesei Diana care a apărut înante de comemoararea morţii sale
Foto: Arhiva personală
“Am vrut să-i aduc un omagiu adevărat prinţesei Diana. Mi-amintesc exact, foarte clar, ziua în care a murit. Era sfârşitul verii şi am văzut ştirea la televizor”, a spus 7Nuit pentru Daily Star Online. Turiştii pot vedea imaginea Dianei creată de acesta numai dacă circulă cu maşina prin tunelul Alma. Pietonii nu au voie să se plimbe în zonă. Cu prilejul împlinirii a 21 de ani de la tragica dispariţie a prinţesei Diana, pompierul Xavier Gourmelon, care încercat să-i salveze viaţa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. El a fost unul dintre primii care au ajuns la locul accidentului. Înainte de a fi scoasă din maşina făcut zob, Xavier i-a luat mâna ca s-o aline şi i-a spus să stea calmă. Diana l-a întrebat: “Doamne, ce s-a întâmplat?”  După câteva momente, ea a suferit un stop cardiac. Xavier i-a făcut masaj cardiac şi după câteva secunde a început să respire din nou. “Să fiu cinstit, am crezut că va trăi. Când am dus-o la ambulanţă era vie şi mă aşteptam să trăiască. Dar am aflat mai târziu că a murit la spital. Ştiu acum că avea grave vătămări interne, dar tot ce s-a întâmplat a rămas încă în mintea mea. Şi amintirea acelei nopţi va rămâne în mine pentru totdeauna”, a povestit pompierul. Imaginea prinţesei Diana care a apărut peste noapte pe un stâlp al tunelului unde a murit înduioşează întreaga lume.

 

 
 
Loading...