Ce bună este noua „iubită” a lui Vladimir Putin

Ultima actualizare:
Se spune că să Alina Kabaeva (32 de ani), o fostă gimnastă, s-a iubit cu Vladimir Putin
Se spune că să Alina Kabaeva (32 de ani), o fostă gimnastă, s-a iubit cu Vladimir Putin

Viața de burlac pare să-i priască lui Vladimir Putin (62 de ani). Se zvonește că președintele rus are o nouă iubită, după ce site-ul oficial al Kremlinului a publicat fotografii în care Putin apare alături de Natalia Ragozina (39 de ani), o fostă campioană mondială la box poreclită „Barosul”.

În imaginile în care apar împreună, Vladimir Putin și Natalia Ragozina se privesc ca doi îndrăgostiți. Deși are o siluetă impunătoare, Natalia a știut că poate fi și sexy. A îmbrăcat o rochie albastră, mulată, care i-a pus foarte bine în valoare silueta. Cei doi sunt nedespărțiți în ultima vreme, mai ales la recepțiile sportive la care este invitat Putin. Stau unul lângă celălalt și nu se sfiesc să schimbe priviri și zâmbete drăgăstoase.

Știe să pozeze sexy

Cunoscută ca fiind cel mai bun boxer de gen feminin, Ragozina a impresionat nu doar cu performanțele sportive, ci și cu aparițiile sexy. A pozat pentru multe reviste glossy, inclusiv pentru „Penthouse”.

E foarte dură în ringul de box

Vladimir Putin a divorțat de Ludmila Putina în 2013, după 20 de ani de mariaj. Are două fete: Ekaterina (30 de ani) și Maria (29 de ani). Ca și Putin, Ragozina este divorțată. Ea trăiește în Moscova și are un fiu.

S-a mai iubit cu o sportivă, o gimnastă


    Se spune că să Alina Kabaeva (32 de ani), o fostă gimnastă, s-a iubit cu Vladimir Putinfoto: AP
Se spune că să Alina Kabaeva (32 de ani), o fostă gimnastă, s-a iubit cu Vladimir Putinfoto: AP

Am putea crede că Vladimir Putin este pasionat de sport. Măcar în ceea ce priveşte partenerele de viaţă. Nu doar presupusa lui nouă iubită este o sportivă de renume, ci şi precedenta. Anul trecut se spunea că iubita lui Putin este Alina Kabaeva (32 de ani), fostă campioană olimpică la gimnastică, la Atena în 2004. Se crede chiar că aceasta i-ar fi dăruit un copil.

Conduce Rusia din 1999

Vladimir Putin a devenit președinte interimar al Rusiei la 31 decembrie 1999, după ce Boris Elțîn a demisionat. Apoi, a câștigat alegerile prezidențiale din 2000, iar în 2004 a fost reales pentru un al doilea mandat, care a durat până la 7 mai 2008. Constituția nu i-a permis să candideze pentru al treilea mandat, dar succesorul susținut de el, Dmitri Medvedev, l-a numot prim-ministru al Rusiei. Putin a ocupat această funcție aproape patru ani (8 mai 2008 – 4 martie 2012). După modificarea constituției ruse, în 2012 Vladimir Putin a devenit pentru alți 6 ani președinte.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net