Ce cadou de Crăciun emoționant a primit un băiețel care suferă de cancer în fază terminală

Ultima actualizare:

    Acest băiețel a fost emoționat până la lacrimi când a văzut câți oameni din întreaga lume se gândesc la elFoto: The Mirror
Acest băiețel a fost emoționat până la lacrimi când a văzut câți oameni din întreaga lume se gândesc la elFoto: The Mirror

Probabil că nu există nimic mai emoționant decât un copil de câțiva anișori care suferă de cancer și care își ascune suferința în spatele fericirii caracteristice copilăriei. Un băiețel de cinci ani din Marea Britanie care suferă de crunta boală aflată în fază terminală, a primit un surpriză de Crăciun la care n-a visat vreodată.

Micuțul BradleyLowery a fost diagnosticat în 2013 cu neuroblastom, o formă severă de cancer care îi amenință sănătatea și-i răpește cei mai frumoși ani din viață. În timp ce se afla pe patul de spital, Bradley n-avea nici cea mai mică idee că în cutia poștală de acasă îl așteptau peste 11.000 de scrisori de încurajare din partea unor oameni inimoși din întreaga lume, informează The Mirror.


    A primit peste 11.000 de scrisori de încurajare din întreaga lumeFoto: The Mirror
A primit peste 11.000 de scrisori de încurajare din întreaga lumeFoto: The Mirror

Familia băiețelului încearcă de ani de zile să strângă peste 800.000 de euro necesari pentru tratamentul contra cancerului. Bradley a devenit cunoscut atunci când echipa de fotbal Everton a jucat un meci caritabil pentru micuț, reușind să strângă peste 230.000 de euro pentru a-l ajuta. Acum, fanii acestei echipe din întreaga lume s-au gândit să continue actul caritabil și i-au trimis lui Bradley peste 11.000 de felicitări de Crăciun pentru a-i aduce măcar un zâmbet.

„Au sosit din Australia, Noua Zeelandă și din întregul Regat Unit. Toți copiii cred că este un erou. Este un copil așa bun și minunat”, a declarat emoționată mama lui Bradley.

simeon stalpnicul png

După doi ani de tratament chinuitor prin chimeoterapie, Bradley părea complet vindecat de cancer, iar pentru 18 luni, a fost din nou un copil normal care s-a bucurat de viață. Din păcate, necruțătoarea boală a revenit în această vară. Acum, părinții lui Bradley speră ca tratamentul să-i ofere micuțului măcar mai mult timp alături de familie.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net