Ce cadou impresionant a primit Meghan Markle de ziua ei de la Prințul Harry

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a pregătit de mult timp acest cadou pentru iubita saFoto: Click!
Prințul Harry a pregătit de mult timp acest cadou pentru iubita saFoto: Click!

Meghan Markle, iubita Prințului Harry (32 de ani), a împlinit pe 4 august 36 de ani și a primit din partea partenerului său un cadou fascinant, cum era de așteptat, din partea unui iubit de viță nobilă. A fost răsfățată cu o călătorie romantică în Africa.

Prințul și actrița au fost observați de paparazzi pe aeroportul din Londra, de unde au luat avionul către Africa de Sud, unde a început vacanța romantică pe care Harry a planificat-o de mult timp. Meghan Markle avea în mână și un cadou de la iubitul său, dar nu se știe ce anume i-a luat Harry, întrucât era bine împachetat în folie cu bule de aer (cel mai probabil, ceva fragil, care trebuie ferit de șocuri și lovituri).

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru cotidianul The Sun, citat de Daily Mail, că Prințul Harry și-a dorit această călătorie încă de la începutul anului. „Cine știe ce se poate întâmpla când vor privi apusul senzațional african? Poate el va îngenunchea și o va cere de soție.”

În Africa, Harry s-a implicat într-o campanie de protejare a animalelor care se află în pericol de dispariție, cum ar fi elefanții și rinocerii negri. Cu siguranță va fi un gest care o va impresiona pe frumoasa brunetă.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net