Au trecut vremurile când pentru copii era suficient să-și pună pe ei un cearceaf și să pretindă de Halloween că sunt o fantomă. Acum, costumele sunt tot mai sofisticate și mai realiste, iar mulți părinți consideră că s-a depășit limita și sunt nepotrivite pentru niște copii.


Nu la fel consideră se pare și părinții Ducesei de Cambridge. Michael și Carole Middleton dețin o companie care vinde astfel de costume de Halloween, iar anul acesta au pregătit o colecție cu adevărat teribilă și ieșită din comun, informează Metro.co.uk.

Pentru a ieși din vechile tipare, părinții lui Kate Middleton oferă copiilor șansa de a se costuma în...animale lovite pe șosea de mașini, având toate simbolurile specifice – urme de frâne și sânge fals.

costum_halloween.jpg

costum halloween
Noul trend al costumelor de Halloween - iepuraș călcat de mașină
Foto: Metro.co.uk

Destul de șocant să vezi așa ceva în noaptea de Halloween pe străzi, nu-i așa? Studiile arată că 30% dintre părinții din Marea Britanie consideră că aceste costume revoltătoare nu mai respectă deloc tradiția sărbătorii și mai degrabă îndepărtează spiritul Halloween-ului.

Anul acesta, copiii au posibilitatea de a se costuma precum personajele înfiorătoare din filmele interzise persoanelor care au sub 18 ani, lucru care nemulțumește o serie de părinți.

Poate că Ducesa de Cambridge ar trebui să intervină pe lângă părinții ei și să le dea un mic sfat despre eleganța vestimentară, doar se pricepe foarte bine la asta după cum știm.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...