Ce crede Prințul Harry despre mama lui vitregă. A scris despre Camilla în biografia sa!

Ultima actualizare:

    Ce părere are Prințul Harry despre Camilla, Ducesa de Cornwall, mama lui vitregă Foto: Getty
Ce părere are Prințul Harry despre Camilla, Ducesa de Cornwall, mama lui vitregă Foto: Getty

După ce Prințesa Diana s-a stins din viață în urma unui accident tragic de mașină, Prințul Charles a făcut publică relația pe care deja o avea cu Camilla Parker Bowles, actuala Ducesă de Cornwall, care a fost și este marea iubire a Suveranului britanic, dat fiind faptul că cei doi erau în tandrețuri încă de pe vremea când Charles forma un cuplu cu Diana. După ce relația ei cu Prințul Charles a fost făcută publică și oficializată, ulterior, prin căsătorie, Camilla a devenit imediat „personajul negativ”, fiind acuzată chiar, de către fanii monarhiei britanice, că ar fi responsabilă de sfârșitul tragic al Dianei, „Prințesa poporului și a inimilor”.

Camilla Parker Bowles a intrat în familia regală britanică într-un moment nepotrivit, fiind ținta multor comentarii negative, venite de la simpatizanții Prințesei Diana, care a sfârșit tragic într-un accident de mașină, în anul 1997. Aceștia au disprețuit-o pe actuala Ducesă de Cornwall din prima clipă, fiind conștienți de infidelitățile Prințului Charles și compătimind-o pe Prințesa Diana, care a fost nevoită să accepte că soțul ei era îndrăgostit de altă femeie.


    Prințul Charles și Prințesa Diana, în ziua nunții Foto: Getty
Prințul Charles și Prințesa Diana, în ziua nunții Foto: Getty

Lady Diana Spencer s-a căsătorit cu Prințul Charles în anul 1981 și i-a dăruit acestuia doi copii, Prinții Harry și William, însă mariajul „Prințesei D” a fost sortit eșecului. Deși fanii Casei Regale Britanice erau în culmea fericirii pentru noul cuplu și au adorat-o pe Diana încă de la început, uniunea dintre cei doi a fost „deranjată” sistematic de dragostea pe care Prințul Charles i-o purta Camillei. Infidelitățile lui Charles s-au desfășurat pe toată durata relației pe care a avut-o cu Diana, iar acest lucru i-a făcut pe admiratorii Prințesei să o disprețuiască pe „amanta lui Charles”.


    Harry și William se înțeleg bine cu mama lor vitregă Foto: Getty
Harry și William se înțeleg bine cu mama lor vitregă Foto: Getty

Ce părere are Prințul Harry despre Camilla, Ducesa de Cornwall, mama lui vitregă

Deși majoritatea admiratorilor Casei Regale Britanice au văzut-o pe Camilla ca fiind o distrugătoare de căsnicii, Harry, fiul cel mic al lui Charles, a avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei lui vitrege, vorbind despre aceasta într-o biografie personală, scrisă de o jurnalistă. Pare neașteptat, probabil, însă Harry a dezvăluit că atât el, cât și fratele lui mai mare, William, țin foarte mult la mama lor vitregă și o compătimesc pentru toate insultele pe care a fost nevoită să le îndure de la popor, de-a lungul timpului. 


    Ducesa de Cornwall, alături de Charles, William și Kate, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle Foto: Getty
Ducesa de Cornwall, alături de Charles, William și Kate, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle Foto: Getty

Conform publicației Express, într-o biografie în care se vorbește despre viața Prințului Harry, noul Duce de Sussex, Camilla este portretizată de acesta ca fiind o mamă vitregă minunată pentru el și fratele lui mai mare, Prințul William. Cartea este scrisă de jurnalista Angela Levin și dezvăluie modul în care Ducesa de Cornwall este văzută de către fiii lui Charles. „Ca să fiu sincer, ea a fost întotdeauna foarte apropiată de mine și de William. Nu este o mamă vitregă rea. Gândiți-vă pe ce poziție a venit. Să nu vă pară rău pentru mine și pentru William, ci pentru ea (..) Este o femeie minunată și îl face pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, iar ăsta e lucrul cel mai important. Eu și William o iubim mai mult decât vă imaginați”, a susținut Prințul Harry. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net