Sâmbătă, 20 mai, Pippa Middleton intră și ea în rândul femeilor căsătorite, după ce sora ei, Kate, a devenit Ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu Prințul William, în 2011. Pippa, în vârstă de 33 de ani, îi va jura credință veșnică iubitului său, bancherul James Matthews (41 de ani), la Biserica St. Mark, în Berkshire.

Dacă acum, cele două, și mai ales Kate, trebuie să respecte niște reguli bine stabilite în ceea ce privește comportamentul în spațiul public, ei bine, lucrurile stăteau cu totul diferit acum câțiva ani. Nu se sfiau să iasă în cluburi, să râdă cu gura până la urechi și să poarte haine pe care astăzi nu ar mai avea cum să le scoată din casă.

kate pippa middleton
Kate și Pippa Middleton, pe vremea în care erau niște tinere dezghețate
Foto: Getty

 

În septembrie 2008, Kate, atunci în vârstă de 26 de ani, a purtat o ținută special aleasă pentru o strângere de fonduri în Londra, pentru un spital de copii, o petrecere cu tematică: Disco pe role. Cu această ocazie, cea care peste trei ani de la acest moment avea să devină Ducesă de Cambridge a lăsat la vedere multă piele. A mizat pe un top fără mâneci, cu paiete, la care a pus o pereche de pantaloni scurți, sub fund, de un galben aprins, dar și o pereche de șosete roz, care ieșeau din cizmele înalte până aproape de genunchi.

kate pippa middleton
Kate și Pippa și-au făcut de cap la o ieșire din 2008
Foto: Getty

 

În acea perioadă, în presa din Marea Britanie se spunea că Regina Elisabeta a II-a s-a săturat de comportamentul libertin al iubitei nepotului său și de faptul că-i place să se dea în spectacol.

La același eveniment a particpat și Pippa, dar prezența ei nu a fost atât de luată în seamă de fotografi. Cu toate acestea, și ea a părut a fi într-o dispoziție de zile mari. S-a înghesuit pe bancheta din spate a unei mașini alături de sora ei și o prietena și cele trei au râs tot timpul, fără a le păsa că reporterii de la fața locului au vânat fiecare pas greșit. Ba mai mult, Kate a a fost surprinsă în poziții și momente care au adus-o iar pe prima pagină a tabloidelor britanice și subiect de discuție în Familia Regală.

kate pippa middleton
Kate, într-o ipostază în care nu ar mai apărea acum
Foto: Getty

kate pippa middleton
Vremuri apuse pentru cele două surori
Foto: Getty
loading...
Loading...