Miercuri, 13 iulie, David Cameron a susținut ultimul său discurs în calitate de premier al Marii Britanii. După rușinosul eșec politic de la referendumul pentru Brexit, Cameron a încercat să îndulcească situația luându-și la revedere de la electoratul britanic alături de familie. Florence (5 ani), fetița cea mică a fostului demnitar, a fost cea care a cucerit inimile tuturor la despărțire.


Ex-premierul britanic le-a oferit compatrioților săi o bucățică din viața sa de familie. La pupitru, și-a amintit de momentul în care Florence s-a urcat pe pupitrul său înainte de o vizită în străinătate și l-a rugat să îl ia cu el. Cameron și-a pus capăt mandatului său de premier după șase ani cu un discurs emoțional, afirmând că părăsește o țară mai puternică, încercând să definească moștenirea sa în fruntea Marii Britanii.

gettyimages-547092166.jpg

David Cameron a fost susținut de familia sa la momentul despărțirii
Foto: Getty Images

Îmbrăcată într-o rochiță portocalie și încălțată în niște pantofiori aurii, Florence s-a „agățat” de Nancy (12 ani), sora mai mare și de Samantha (45 de ani), mămica ei. A zâmbit tot timpul, în ciuda faptului că aveau să plece din casa de pe Downing Street numărul 10, căminul în care au trăit atâtea clipe importante în ultimii șase ani.

ap_652555802971.jpg

La un moment dat, micuței i s-a făcut somn, după ce a rezistat cu stoicism discursului tatălui său
Foto: AP

ap_16195633564580.jpg

David Cameron, soția Samantha și cei trei copii Nancy, Florence și Elwen și-au luat la revedere de la reședința din Downing Street nr. 10
Foto: AP

gettyimages-547083054.jpg

Florence se ascunde după Samantha, mama ei, în timp ce toate camerele erau puse pe micuță
Foto: AP

 

 
 
Loading...