Sărutul dintre Prințul Harry și Meghan Markle a topit inimile fanilor, după ce aceștia au ieșit din Capela St. George, a Castelului Windsor. Nunta, din data de 19 mai, a fost foarte frumos organizată, iar sărutul dintre cei doi, cireașa de pe tort.


Atât telespectatorii, cât și mulțimea de invitați, adunată în fața treptelor bisericii, au adorat momentul tandru dintre cei doi. Povestea din spatele sărutului este, însă, și mai impresionantă. Fotografii au imortalizat frumosul gest, sărutul de pe treptele Capelei St. George reușind să devină unul dintre cele mai semnificative momente ale nunții regale.

Însă, momentul primului sărut, așteptat de toată lumea cu sufletul la gură, a avut în spate și o încărcatură emoțională. Este cunoscut faptul că apariția în balconul Palatului Buckingham, după nuntă, culminată cu sarutul mirilor, a fost practic o tradiție a regalităților, stabilită de către Prințesa Victoria, în 1858, conform Mirror. Nu toți mirii Casei Regale au urmat totuși acest obicei, uneori aceștia alegând doar să se afișeze în fața mulțimii, făcând cu mâna.

960091094.jpg

Momentul special dintre Harry și Meghan, așteptat de toată lumea
Foto: Getty

Prințesa Diana, mama Prințului Harry, a fost cea care a introdus din nou această tradiție, sarutându-l pe Prințul Charles, în balconul Palatului Buckingham, în ziua nunții lor, din 1981. Cum Harry și Meghan s-au căsătorit la Castelul Windsor, Prințul neputând să recreeze scena balconului, în memoria mamei sale, aceștia au decis să facă acest lucru, tot în văzul mulțimii, pe treptele Capelei St. George, în timp ce alte regalități, dar și mama lui Meghan, se aflau în spatele lor.

După frumosul moment împărtășit cu întreaga lume, cei doi miri nu s-au putut abține să nu se mai sărute încă o dată, în timp ce se aflau în mașina de epocă, ce i-a transportat către noua viață, de proaspăt-căsătoriți.

După ceremonia de nuntă, Harry și Meghan au mai participat la două petreceri, date în cinstea uniunii dintre cei doi, una organizată de către Regina Elisabeta a II-a, iar cealaltă, de către Prințul Phillip.

960088046.jpg

Prințul Harry și Meghan s-au sărutat încă o dată, în mașina de epocă ce i-a escortat, conform tradiției
Foto:Getty

 

 

 

 

 

 
 
Loading...