Musulmanii evită tragediile aviatice cu rugăciuni din Coran

Ultima actualizare:

    Însoțitoarele de zbor au un cod vestimentar foarte strictFoto: AP
Însoțitoarele de zbor au un cod vestimentar foarte strictFoto: AP

După cele doua accidente aviatice care au îngrozit întreaga lume, malaezienii musulmani au tras o concluzie: dezastrele aeriene au fost cauzate de mânia lui Allah!

Astfel, pentru a evita pe viitor tragedii aviatice similare celor în care au fost implicate cele două zboruri din 2014  de la Malaysia Airlines, avioanele companiei aviatice malaeziene Ryani Airline nu încep procedura de decolare până când pasagerii nu recită rugăciuni inspirate din învățătura Profetului Mahomed. Înainte ca avionul să își ia zborul, pasagerii - majoritatea dintre ei fiind musulmani - își împreunează mâinile iar unul dintre membrii echipajului începe să murmure o scurtă rugăciune.

Avioanele de la Rayani Air cuceresc cerul impunând un cod strict de conduită. Stewardesele au o vestimentație specifică lumii musulmane: poartă baticuri negre pe cap, pantaloni lungi de culoare neagră sau bleumarin și jachete verzi. La bord se servește numai mâncare halal, nu se bea alcool, iar alimentele din carne de porc sunt interzise. Pentru că musulmanii conservatori au atras atenția că divinitatea le-a întors spatele, nicio cursă aeriană nu mai are voie să iasă din cuvântul lui Allah. Primii care au ascultat doleanța musulmanilor au fost cei de la Rayani Air.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net