David Cameron a anunțat luni, 11 iulie, că va demisiona mai devreme. El le-a prezentat jurnaliștilor clădirea unde va locui până la momentul demisiei sale oficiale, dar după ce le-a mulțumit pentru interviul acordat, gestul său a uimit pe toată lumea.


Premierul Marii Britanii, care urmează să demisioneze în mod oficial miercuri, 13 iulie, a început să cânte după ce și-a luat la revedere de la jurnaliști. Nu putem ști cu certitudine dacă David Cameron chiar este fericit că în acest fel scapă de orice responsabilitate politică sau doar a mimat bucuria de a accepta cea mai mare înfrângere din cariera sa.

Cert este că în timpul interviului, el nu a părut prea zâmbitor și a fost destul de rapid în afirmații.

Inițial, David Cameron anunțase că va demisiona din funcția de premier în termen de trei luni. Presiunile politice interne, dar și cele impuse de liderii europeni l-au făcut probabil să iasă mai repde de pe scena politică. Referendumul în urma căruia Brexitul a câștigat cel mai mare număr de voturi a însemnat un dezastru pentru cariera lui David Cameron.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...