Ce a făcut victima fostului boss FMI cu banii din viol

Ultima actualizare:
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărie
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărie

Potrivit RTL, menajera care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală, Nafissatou Diallo, a folosit o parte din banii pe care acesta i-a dat pentru a deschide un local propriu în New York. La trei ani după ce părăsise această metropolă din cauza scandalului, ea a revenit să deschidă un restaurant cu banii de la fostul boss FMI.

Nafissatou Diallo (35 de ani) şi Dominique Strauss-Kahn au semnat un acord secret de mai multe milioane de dolari, potrivit zvonurilor. O parte din bani a fost folosită de fosta menajeră să-şi deschidă un restaurant cu preparate americane şi vest-africane. “Lui Nafissatou şi fetei sale îi merge bine. Ea are mai mulţi bani decât a avut vreodată, dar ştiu sigur că ar fi preferat că ar fi preferat să rămână menajeră în acel hotel decât să fi trecut prin ce i s-a întâmplat. La acea vreme era fericită”, a spus avocatul femeii.


    Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărieFoto: Guliver/Getty
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărieFoto: Guliver/Getty

Scandalul s-a încheiat în 2012

Dominique Strauss-Kahn a fost în de arest la domiciliu, într-o vilă de lux, unde plătea chiria de 50.000 de dolari pe lună, după ce a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe camerista Nafissatou Diallo la Hotelul Sofitel din New York, la 14 mai 2011. Înainte de aceasta a fost deţinut în penitenciarul din Rikers Island. Scandalul s-a încheiat în 2012, în urma unui acord financiar confidenţial între cele două părţi. Însă Dominique Strauss-Kahn, care a fost director al Fondului Monetar Internaţional din 2007, a trebuit să-şi dea demisia în 2011 după ce a încercat s-o violeze pe Diallo. El şi-a văzut năruit şi visul de a ajunge preşedinte al Franţei, tot din această cauză, tocmai când era candidatul favorit al forţelor politice de stânga pentru alegerile prezidenţiale din Franţa din 2012.

“Mi-a rupt chiloţii”

Menajera Nafissatou Diallo care l-a acuzat pe fostul şef al FMI; Dominique Strauss-Kahn, de tentativă de viol, a fost foarte furioasă pentru că a fost tratată ca prostituată. Ea a povestit cu lux de amănunte cum acesta a încercat s-o violeze.“Când am deschis uşa, a apărut gol în faţa mea. Era ca turbat. Mi-a spus că sunt frumoasă. I-am zis să se potolească, să nu mă facă să-mi pierd slujba. M-a tras de uniformă, mi-a rupt chiloţii, m-a pipăit şi m-a apucat de cap, încercând să-mi deschidă gura ca să mă forţeze să-i fac sex oral”, a spus ea. Femeia susţine că nu a ştiut cine era violatorul până a doua zi, când s-a anunţat la ştiri. Atunci s-a temut că va fi ucisă ca să i se închidă gura. Femeia s-a enervat că "New York Post" a scris că lucra şi ca prostituată, dezminţind cu tărie aşa ceva. Menajera speră că Dumnezeu îl va pedepsi pe Strauss-Kahn şi susţine că nu vrea bani de la el. Procurorii nu mai au încredere în ea, de când s-a descoperit că a minţit că a fost violată în Guineea. Diallo şi-ar fi dorit ca agresorul să ajungă după gratii.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net