Ce față a făcut Theresa May când a dat mâna cu Vladimir Putin! Imaginea a devenit virală

Ultima actualizare:

    Theresa May și Vladimir Putin s-au întâlnit la summit-ul G20 de la OsakaFoto: EPA-EFE
Theresa May și Vladimir Putin s-au întâlnit la summit-ul G20 de la OsakaFoto: EPA-EFE

Liderii G20 s-au adunat la Osaka pentru unul dintre cele mai tensionate summit-uri din istorie. Imaginile cu Theresa May și Vladimir Putin au devenit virale, din cauza grimaselor făcute de premierul Marii Britanii atunci când a dat mâna cu liderul de la Kremlin.

Premierul demisionar britanic ar trebui să îi pună întrebări incomode lui Vladimir Putin, la summit-ul G20, legate de atacul de spionaj Salisburi. Presa britanică susține că Theresa May îi va cere liderului rus să predea suspecții în cazul otrăvirii cu Novichok a unui fost spion rus din Marea Britanie. „Dacă privirile ar putea ucide...”, a titrat tabloidul The Mirror, vineri (28 iunie), iar imaginile cu cei doi politicieni vorbesc de la sine. Theresa May nu pare deloc încântată să îl întâlnească pe Vladimir Putin și nici nu a încercat să ascundă acest lucru.

Theresa May: „Putem avea o relație diferită cu Rusia!”

Theresa May și Vladimir Putin la summit-ul G20
Theresa May și Vladimir Putin la summit-ul G20

Expresia pe care o are în fotografiile făcute la întâlnirea cu liderul de la Kremlin a fost intens discutată în presa britanică. Premierul Regatului Unit al Marii Britanii a anunțat joi (27 iunie) că vrea să redeschidă relațiile diplomatice, cu condiția ca Rusia să nu mai pună în pericol securitatea internațională. Regimul condus de Vladimir Putin a fost acuzat că ar fi interferat cu alegerile electorale din alte țări, ar fi asigurat armament pentru separatiștii din Ucraina care au doborât un avion de pasageri și că l-a susținut pe dictatorul sirian Bashar al-Asad să lanseze arme chimice asupra propriului popor. 

„Voi face clară poziția Uniunii Europene în relație cu ce s-a întâmplat în Salisbury. Credem că acești oameni trebuie aduși în fața justiției. E posibil pentru noi să avem altfel de relații cu Rusia, dar asta doar dacă rușii vor înceta cu activități care pun în pericol siguranța noastră și care încalcă toate tratatele internaționale”, a explicat Theresa May într-o conferință de presă. 

Citește și

Vladimir Putin a căzut în nas la o partidă de hochei. Totul a fost filmat

Putin declară război muzicii rap din Rusia! «Este o cale care duce spre degradarea naţiunii»

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net