Ce a imprimat o femeie pe verigheta soțului său te lasă fără replică

Ultima actualizare:

    Amanda și Daniel Tallman se declară cel mai fericit cupluFoto: arhivă personală
Amanda și Daniel Tallman se declară cel mai fericit cupluFoto: arhivă personală

O femeie cu simțul umorului a hotărât să-i facă o surpriză soțului său: să-i imprime un mesaj original pe verighetă.

Deşi Daniel Tallman şi Amanda sunt acum căsătoriţi de cinci ani, o păţanie amuzantă legată de nunta lor a ieşit la lumină doar de curând, când un prieten de-al cuplului a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu verigheta bărbatului şi mesajul pe care soţia sa l-a îngravat în interior: „Put it back on” (Pune-o la loc). Deşi imaginea are doar şase zile de când a apărut, numărul mare de vizualizări au făcut-o virală: aproape 1,4 milioane de persoane au accesat fotografia.

Amanda Tallman i-a făcut o surpiză pe cinste soțului său
Amanda Tallman i-a făcut o surpiză pe cinste soțului său

„Îi place să facă farse. Are un nemaipomenit simț al umorului. Unele persoane ar putea crede că este geloasă sau nesigură, dar, de fapt, este chiar opusul. Oamenii ne spun că avem cea mai frumoasă căsnicie pe care au văzut-o”, a declarat Daniel pentru ABC News, citat de Huffington Post.

Ceea ce este surpinzător este faptul că îndăgostiții au mers împreună să aleagă și să comande inelele, însă Amanda a avut un plan bine pus la punct. Femeia i-a înmnânat o hârtiuță vânzătorului, fără ca soțul său să bage de seamă ce era scris pe ea. Nu mică i-a fost mirarea bărbatului când a probat verigheta și a văzut ce îi pregătise amuzanta lui consoartă.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net