Ce îndrăgostit e Prințul Harry de Meghan Markle! Privirea lui spune tot!

Ultima actualizare:
printul harry meghan markle png

Prințul Harry și Meghan Markle i-au luat pe australieni prin surprindere și au făcut o plimbare prin Hyde Park, în Sidney. Trecătorii au fost luați prin surprindere iar cuplul regal a fost rapid înconjurat de o mulțime de oameni, forțele de ordine chinuindu-se din răsputeri ca să îi protejeze pe Meghan și pe Harry.

Cei doi s-au îmbrăcat lejer și s-au îmbarcat, apoi, la bordul unui vapor din Sydney Harbour cu destinația Insula Cockatoo, acolo unde avea loc o cursă de mașinuțe teleghidate din cadrul Jocurilor Invictus. 

Harry și Meghan au purtat tricouri polo cu însemnele Jocurilor Invictus. Ducesa a avut peste tricou un sacou alb de la Altuzarra 'Acacia' care valorează 6.845 de lei și a mai purtat o pereche de jeanși negri marca Mother și a încălțat o pereche de pantofi cu toc Tabitha Simmons 'Millie' care valorează aproximativ 4.000 de lei. 

Prințul s-a purtat afectuos cu Meghan, a ținut-o de mână și a privit-o tot timpul cu dragoste pe toată durata evenimentului. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net