Ce jalnic arată Dominique Strauss-Kahn! Fostul șef al FMI, abătut și neîngrijit

Ultima actualizare:

    Dominique Strauss Kahn alături de iubita lui pe străzile din Parisfoto: hepta
Dominique Strauss Kahn alături de iubita lui pe străzile din Parisfoto: hepta

Vă mai amintiți de Dominique Strauss-Kahn (68 de ani), fostul șef al Fondului Monetar Internațional? În urmă cu 6 ani și jumătate era arestat pe aeroportul internaţional John F. Kennedy din New York fiind învinuit de tentativă de viol. Trebuia să candideze la alegerile prezidențiale din Franța, dar s-a ales praful de cariera sa, chiar dacă toate acuzațiile au fost retrase.

Ieri, 28 septembrie, la șase ani și jumătate de la acel moment,Dominique Strauss-Kahn a fost văzut părăsind hotelul de lux “Le Royal Monceau Raffles” din Paris, Franța, în compania iubitei lui, Myriam L'Aouffir. Abătut, neatent la iubita lui, neîngrijit, cu pantalonii atârnând și cu mâinile în buzunar, figura lui Dominique Strauss-Khan era la ani lumină de cea a omului care, odinioară, controla cea mai puternică instituție bancară din lume.


    Dominique Strauss-Kahn, fostul șef al Fondului Monetar Internaționalfoto: hepta
Dominique Strauss-Kahn, fostul șef al Fondului Monetar Internaționalfoto: hepta

Fostul șef al Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn a fost arestat în 2011, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol, de o cameristă de la un hotel din Manhattan. Acuzaţiile penale formulate în acest caz au fost abandonate ulterior, dar în curs a rămas o procedură civilă.

În anul 2007, jurnalista Tristane Banon a afirmat că Strauss-Kahn ar fi agresat-o sexual, iar pe la mijlocul lunii octombrie, în 2008, a fost implicat într-un scandal de proporții, fiind învinuit de abuz de funcţie şi tentativă de viol a unei subalterne. El a negat aceste învinuiri și, fără dovezi concrete ancheta părea că se încheie. Dar, la data de 14 mai 2011, Strauss-Kahn a fost arestat pe Aeroportul Internaţional John F. Kennedy din New York.

Scandalul iscat în jurul lui Dominique Strauss-Kahn în 2011 a fost ecranizat în filmul 'Welcome to New York', dramă regizată de Abel Ferrara, în care Gerard Depardieu l-a interpretat pe finanţistul francez, iar actriţa Jacqueline Bisset pe soţia sa din acea vreme, Anne Sinclair.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net